11 tips för att bryta 90 i golf

11 tips för att bryta 90 i golf

Att bryta 90 i golf är en viktig milstolpe för många golfare. Det kräver en kombination av teknisk skicklighet, mentalt fokus och strategisk planering. Här är tio tips från 2Gringos som kan hjälpa dig att bryta 90 på golfbanan.

 1. Ha realistiska förväntningar - Att bryta 90 kräver tid och ansträngning. Ha realistiska förväntningar på din prestation och se det som en stegvis process.
 2. Fokusera på din kortspel - Många golfare förlorar slag på grund av dåligt kortspel. Fokusera på att träna dina chippar, pitchar och puttning för att minska antalet slag på banan.
 3. Ha rätt klubbor i bagen - Se till att ha klubbor som passar ditt spel och din förmåga. Att använda klubbor som passar dina behov kan hjälpa dig att göra bättre slag och minska antalet missar.
 4. Spela enklare slag - Försök inte alltid att slå den längsta drivern eller det svåraste slaget. Spela istället säkra slag som passar din förmåga.
 5. Träna strategiskt - Försök att planera ditt spel och tänka på hur du kan ta dig runt banan på det mest effektiva sättet. Att ha en strategi kan hjälpa dig att undvika onödiga misstag.
 6. Var realistisk med dina puttar - Puttar är avgörande för att bryta 90, men att förvänta sig att alltid sänka dem är orealistiskt. Satsa istället på att göra färre tre-puttar och försök att sänka så många puttar som möjligt.
 7. Fokusera på din balans - En bra balans är viktig för att göra stabila och kontrollerade slag. Träna på att förbättra din balans genom övningar som att stå på ett ben eller göra balansövningar.
 8. Ha en positiv inställning - En positiv inställning kan göra en stor skillnad på golfbanan. Fokusera på de positiva sidorna av ditt spel och tänk på tidigare bra prestationer.
 9. Ha en konsekvent rutin - Att ha en fast rutin innan varje slag kan hjälpa dig att hålla fokus och öka självförtroendet. Skapa en rutin för dina slag, inklusive att välja klubba, visualisera slaget och genomföra slaget.
 10. Var närvarande i nuet - Att vara närvarande i nuet är en av de viktigaste mentala färdigheterna inom golf. Fokusera på det slag du ska slå nu och inte vad som har hänt tidigare eller vad som kan hända senare på banan.
 11. Du får inte fuska i golf... men registerna inte alltid dina sämsta rundor.  
Glöm inte att klä dig med stil på golfbanan och ha rätt tillbehör, besök 2Gringos golfbutik
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar