Vår Story

"Det viktiga är inte att vinna eller vara superbra på golf, det viktiga är att ha riktigt kul och se cool ut när man spelar"

- 2Gringos

Vissa besitter den, vissa inte, talangen och drivkraften som behövs för att för att bli riktigt bra på golf. Vi saknar denna helt och kan inte ens klassificera oss som halvbra. Ändå står vi där vecka efter vecka och vevar vår klubba utan någon större förhoppning om utfallet, men vi har riktigt kul medans vi gör det. 

Vi tror att det finns många där ute precis som oss, som spelar hellre än bra och som tycker det är minst lika kul att träffa vännerna som att sänka en birdie. Sådana som inte faller ned i gråt för att man inte får i sin 5e putt på den där korta par 3an, utan i stället börjar surfa runt efter en ny putter. 

I allt vårt sökande efter "rätt" material (förbättringar till vårt spel), så insåg vi att det saknades en hel del attityd i golfmodet. Där och då bestämd vi oss för att ta det till en ny nivå och skapade 2Gringos där vi erbjuder varumärken och produkter som vågar gå utanför normen och som tillför mycket attityd till golfen. 

Ordet Gringos betyder utböling, främling och det är precis det 2Gringos vill representera, vi vill finnas där för er som precis som vi väljer er egna väg inom golfen.

Vi älskar golf och kommer alltid göra, det är en sport som ska utövas med stor respekt för med, motspelare och omgivning men framför allt så ska man ha riktigt kul medans man utövar den.