2Gringos är Stolta Återförsäljare av SRIXON: En Ny Standard för Golfprestanda

2Gringos är Stolta Återförsäljare av SRIXON: En Ny Standard för Golfprestanda

I jakten på spänningen i tävling och smaken av seger är valet enkelt - SRIXON. För golfare som lever för spänningen i tävling och längtar efter smaken av seger är SRIXON valet för dem som strävar efter att förbättra sitt spel.

SRIXON-klubbor inkorporerar banbrytande teknologi för att maximera prestandapotentialen hos spelare som är drivna att förbättra sitt spel. Vi på 2Gringos är stolta över att vara återförsäljare för detta varumärke som är synonymt med överlägsenhet och innovation inom golfvärlden.

Srixon samarbetar nära med PGA Tour-proffs och andra världsklassgolfare som är på toppen av sitt spel för att utveckla utrustning av högsta kvalitet. Denna utrustning är skapad för att möta deras passion för spelet och deras strävan att erövra nya utmaningar.

Namnet SRIXON härstammar från vårt företags initialer (Sumitomo Rubber Industries) plus ON (som i "Framåt"). Det här är inte bara klubbor, det här är en revolution inom golfvärlden. Upptäck en ny standard för golfprestanda med SRIXON, nu tillgängliga hos 2Gringos. Var redo att höja din spelstandard till nya höjder. Spela med det bästa - spela med SRIXON.

Är ni intresserade av något som finns på deras hemsida tveka inte att höra av er till oss så hämtar vi hem produkterna till er, läs mer om Srixon här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar