En familj, en man, en kvinna och ett barn med golfkepsar med logga 2Gringos

2Gringos Kepsar: Unika, Hållbara och Stilfulla

Vi har fantastiska nyheter att dela med er idag - 2Gringos kepsar har äntligen kommit! Dessa kepsar är verkligen något alldeles extra och vi är så glada att få presentera dem för er. Vi har haft möjligheten att testa dem och vi måste säga att vi är imponerade av deras kvalitet, design och hållbarhet.

Vårt bolag 2Gringos, har skapat tre helt unika kepsmodeller som vi är övertygade om att ni kommer att älska. Låt oss introducera dem för er:

  1. Birdie Keps: Denna keps har en charmig och tidlös design. Den är handgjord i Sverige med återvunnet material och spilltyg, vilket gör den till ett fantastiskt val för er som värnar om miljön. Birdie-kepsen är tillgänglig i en begränsad upplaga av endast 5 exemplar.

  2. Bogey Keps: Även denna modell är begränsad till endast 5 exemplar. Har magnet i skärmen för markörer och pegghållare på sidan.

  3. Condor Keps: Denna keps är något alldeles extra. Med sin moderna och trendiga design kommer Condor-kepsen att göra er till riktiga stilikoner. Den är tillverkad i Sverige med återvunnet material och spilltyg, vilket visar på att mode och hållbarhet kan gå hand i hand. Precis som de andra modellerna finns det endast 5 exemplar tillgängliga. Denna är mer av en vardagskeps, då den inte har magneten för bollmarkören och pegghållare. Men fungerar så klart utmärkt ändå på golfbanan

En av de mest imponerande funktionerna hos dessa kepsar är den smarta knäppningen bak. Ni kan enkelt justera storleken på kepsen för en perfekt passform. Det är verkligen en innovativ detalj som vi inte har sett tidigare på golfkepsar.

Att veta att dessa kepsar är handgjorda i Sverige med hjälp av återvunnet material och spilltyg ger oss en extra känsla av tillfredsställelse när vi bär dem. Det är alltid underbart att stödja företag som strävar efter att vara miljövänliga och bidra till en hållbar framtid.

Om ni är intresserade av att skaffa er en av dessa fantastiska kepsar, rekommenderar vi er att agera snabbt då det bara finns 5 exemplar av varje modell tillgängliga. Besök 2Gringos golfbutik för att ta en närmare titt och kanske göra er beställning. Vi lovar er att ni inte kommer att bli besvikna!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar