Golfspelare i förgrunden håller en golfklubba med en detaljerad grönt mönstrad golfgrepp, iklädd en svart golfhandske och en blå och grön bukethat, med en suddig golfbana i bakgrunden.

2Gringos presenterar: Hetaste Golfgreppen 2024

Välkommen till 2Gringos, där vi ständigt håller koll på de senaste trenderna inom golfvärlden. I år har vi riktat våra blickar mot något som ofta glöms bort men är avgörande för spelet – golfgreppen. Oavsett om du är en rutinerad proffs eller en entusiastisk amatör, är valet av rätt grepp centralt för din upplevelse på golfbanan. I vår senaste lista har vi samlat de hetaste och mest innovativa golfgreppen på marknaden 2024. Vi dyker in i en värld av färg, innovation och kvalitet, och visar dig varför dessa grepp är något du inte vill missa. Så håll i klubban, det är dags att utforska de mest spännande golfgreppen just nu!

1. Ripit Grips: Australiensk Färgexplosion Är du trött på det traditionella och vill addera lite färg till din golfupplevelse? Då är Ripit Grips något för dig. Detta australienska märke har tagit golfvärlden med storm genom att erbjuda en härlig palett av färgglada grepp. Deras produkter är inte bara en fröjd för ögat utan även designade för att ge optimalt grepp och komfort. Ett perfekt val för den stilmedvetne golfaren som vill sticka ut på banan. För mer information, besök Ripit Grips hemsida.

2. Alien Pros: Nytänkande för alla Alien Pros utmanar konventionerna inom golfen med sin unika take på grepp. De erbjuder något så ovanligt som innebandy-inspirerade grepp som man lindar på klubban. Denna nyskapande idé kan verka udda först, men det är just denna kreativitet som gör Alien Pros till ett intressant val. Perfekt för dig som gillar att experimentera och som inte är rädd för att prova nya saker. Alien Pros kan vara särskilt lockande för den yngre eller budgetmedvetna golfaren. Kolla in deras många snygga mönster på Alien Pros hemsida.

3. Golf Pride: Klassisk Elegans För den som föredrar en mer traditionell look är Golf Pride ett beprövat val. De är kända för sin höga kvalitet och det klassiska utseendet på sina grepp. Golf Pride är ett väl etablerat märke som finns hos de flesta återförsäljare i Sverige. De erbjuder en mängd olika modeller som passar alla typer av golfare, från amatörer till proffs. För en djupare inblick i deras sortiment, besök Golf Prides hemsida.

golfklubb grepp

4. Sweet Rollz: Konstverket bland Puttergrepp här tar man golfgrepp till en ny nivå genom att kombinera enastående design med topprestanda. Deras puttergrepp är som ett konstverk, inspirerat av precisionen och detaljrikedomen som man finner i tillverkningen av racingrattar för exklusiva sportbilar. Genom en anpassad sömnadsprocess, som är unik i sitt slag, erbjuder dessa grepp en känsla och återkoppling vid varje putt som är direkt överförbar till dina händer. Denna finess och detaljrikedom gör Sweet Rollz Golf till ett perfekt val för golfaren som inte nöjer sig med mindre än det bästa, både i utseende och prestanda. Sweet Rollz hemsida

golfgrepp

5. Best Grips: Amerikansk Hantverksskicklighet

Best Grips tar stolthet i att erbjuda handgjorda golfgrepp av läder, tillverkade i USA. De kombinerar traditionellt hantverk med modern design, och deras produkter utstrålar både kvalitet och stil. Med ett brett utbud av grepp för både klubbor och putters, erbjuder Best Grips en unik upplevelse för golfaren som värderar känsla och precision. Dessutom har de en anpassningsbar approach, där golfare kan skräddarsy sina grepp efter personlig smak och stil. Denna kombination av kvalitetshantverk och anpassningsmöjligheter gör Best Grips till ett attraktivt val för den medvetna golfaren. Besök Best Grips hemsida för mer information.

Golfgrepp färgglad

6. Gimme Grips: Innovativ Design och Funktion

Gimme Grips, baserat i södra Kalifornien, erbjuder en unik blandning av stil och funktionalitet i sina golfgrepp. Deras produkter, speciellt puttergreppen, framhäver innovativ design med fokus på detaljer. Ett intressant inslag är deras puttergrepp med inbyggd bollmarkör, som underlättar för golfaren och bidrar till en mer strömlinjeformad spelupplevelse. Med sitt engagemang i både design och praktisk användning är Gimme Grips ett attraktivt val för golfare som söker det lilla extra både på och utanför golfbanan. Mer information finns på Gimme Grips hemsida.

7. Gript Golf: Färgglädje och Unik Design

Gript Golf erbjuder en serie av puttergrepp som kombinerar unik design med en färgglad estetik. Deras grepp är skapade för att tillföra ett element av kul och personlighet till golfupplevelsen. Med ett fokus på både komfort och stil, erbjuder Gript Golf grepp som inte bara ser bra ut utan även förbättrar spelet. De är perfekta för golfaren som vill sticka ut på banan och söker något annorlunda och spännande. För en titt på deras färgstarka och unika puttergrepp, besök Gript Golfs hemsida.

8. Guilty Golf: Modern och Kvalitativ Design

Guilty Golf erbjuder en kollektion av golfgrepp som kombinerar högkvalitativa material med modern design. Deras grepp, som är gjorda av en premiumblandning av gummi, kännetecknas av strategiskt placerade, inbyggda mönster som är både stilrena och funktionella. Dessa grepp är utformade för att erbjuda en överlägsen spelupplevelse och tillför en distinkt stil till golfutrustningen. För golfaren som söker prestanda och design i perfekt harmoni, är Guilty Golf ett utmärkt val. Upptäck mer om deras sortiment på Guilty Golfs hemsida.

Utöver dessa har vi de coolaste puttergreppen just nu som kommer från Birds of Condor, kända för sina stilrena och högpresterande grepp som verkligen tar ditt puttspel till nästa nivå. Se dem här.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar