Coolaste Golfbolaget för Kvinnor 2024: Fore Alls Revolutionerande Golfmode

Coolaste Golfbolaget för Kvinnor 2024: Fore Alls Revolutionerande Golfmode

Fore All, grundat av Jen Clyde och Michelle Money, är inte bara ännu ett golfmärke; det är en kulturell revolution inom golfmodet för kvinnor. Märkets grund lades genom grundarnas personliga erfarenheter som nybörjare inom golfen. Denna personliga koppling till sporten skapade en äkta berättelse som fann genklang hos en bred publik, vilket möjliggjorde för varumärket att blomstra utan traditionell reklam. Genom att identifiera och tillvarata en outnyttjad marknad har Fore All snabbt blivit en ledstjärna för kvinnor i golfvärlden.

Bild på golfare i Fore All kläder

Under 2021 började Fore All göra avtryck genom att organisera spännande golfevenemang som drog till sig stor uppmärksamhet. Året därpå markerade ett strategiskt partnerskap med World Wide Golf en viktig milstolpe som ledde till lanseringen av en fullständig kollektion av golfkläder i mars 2023. Genom att kombinera stilfulla kläder med relevant innehåll har de skapat ett komplett golf-livsstilsvarumärke som tilltalar den moderna kvinnan, lockar fler kvinnor till spelet och främjar långsiktigt engagemang.

Golfare med texten get of my back på ryggen

Michelle Money - Medgrundare och Inspiratör

Michelle Money, medgrundare till Fore All, är en mångsidig entreprenör med en mångfacetterad bakgrund. Trots att hon kanske är mest känd från sina uppträdanden i populära TV-program som "The Bachelor", sträcker sig Michelles resa långt bortom reality-TV:s värld.

Som ung mamma med en passion för att hjälpa andra att upptäcka sin sanna potential har Michelle etablerat sig som skaparen av "The Money Method" - en innovativ femstegsprocess designad för att stärka individer att autentiskt anpassa sina mål med sin personliga identitet. Genom detta transformerande tillvägagångssätt har hon väglett tusentals kvinnor mot självupptäckt, vilket har lett till betydande positiva förändringar i deras liv.

Michelles resa i rampljuset har gett henne ovärderliga insikter i att odla blomstrande gemenskaper för kvinnor. Som pionjär och innovatör på detta område har hon använt sin omfattande följarskara för att främja långvariga relationer och skapa meningsfull förändring.

Golfare med texten "Fore" på tröjan.

Jen Clyde - Medgrundare och VD

Jen Clyde, medgrundare och VD för Fore All, är född och uppvuxen i Kalifornien, ensamstående mamma till fyra och en rutinerad entreprenör med djup expertis inom modeindustrin. Från ung ålder visade Jen sin entreprenörsanda genom att starta sitt första företag vid 25 års ålder. Under loppet av 18 år har hon framgångsrikt grundat och skött fem olika företag, vilket visar hennes skicklighet inom affärsutveckling, produktdesign och varumärkesmarknadsföring.

Jens karriär började med att klä kändisar och modeller för prestigefyllda röda mattan-evenemang och modevisningar. Med en orubblig beslutsamhet gick hon vidare till affärsutvecklingsvärlden, där hon orädd utmanade de mansdominerade konferensrummen. Hennes övertygande färdigheter ledde henne till att säkra miljontals dollar i kapital för lovande start-ups.

Som en passionerad och drivande ledare är Jen engagerad i att skapa meningsfull förändring genom varje företag hon etablerar och vårdar. Som en banbrytande kvinna i näringslivet fortsätter hon att inspirera och leda med exempel i det ständigt föränderliga affärslandskapet.

2Gringos gillar estetiken och kläderna och tror att de kommer fortsätta växa! Golfen är mogen för ett bolag som Fore All 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar