Ett Nytt Kapitel i Golfvärlden: Broken Clubs Club

Ett Nytt Kapitel i Golfvärlden: Broken Clubs Club

Vi på 2Gringos är stolta och glada över att introducera vårt senaste initiativ för alla golfentusiaster där ute - den exklusiva Broken Clubs Club! En kundklubb skapad av golfare, för golfare; en plats där passion möter prestanda och där gemenskap är nyckeln till framgång.

Vad Kan Du Förvänta Dig?

  1. BCC Tour: Slå dig med i den spännande årliga "BCC Tour", en tävling som är utformad för att passa spelare på alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller veteran på banan, kommer du att hitta en tävling som utmanar och inspirerar dig. Det finns inte bara ära och respekt att vinna, utan även galet bra priser för de skickligaste spelarna.

  2. Exklusiva Erbjudanden: Som medlem i Broken Clubs Club får du alltid fantastiska priser på högkvalitativt förbrukningsmaterial. Få tillgång till märken som Titleist och Srixon till otroligt förmånliga priser. Varför betala mer när du kan få det bästa för mindre?

  3. Early Bird Inköp: Håll ditt förråd uppdaterat genom våra exklusiva "Early Bird" inköp. När 2Gringos fyller på lagret, får du chansen att göra det samma och säkra de bästa produkterna innan alla andra.

  4. Procentuell Rabatt: Njut av minst 10% rabatt på hela 2Gringos sortiment av golfbollar, inklusive märken som Titleist Pro V1, Srixon Soft Feel och mycket mer. Det är din chans att höja ditt spel till en ny nivå utan att spräcka plånboken.

  5. Specialerbjudanden på Tillbehör: Behöver du nya handskar eller peggar? Som medlem i Broken Clubs Club får du alltid 20% rabatt på alla övriga handskar i vår butik samt fantastiska priser på peggar, inklusive Srixon Premium Cabretta. Ge ditt spel det bästa stödet det förtjänar.

  6. BCC Tour by 2 Gringos 2024: För de mest ambitiösa erbjuder vi vår unika digitala golftävling i samarbete med Golf Game Book. Med tre deltävlingar under säsongen, anpassade för alla spelare oavsett handikapp, har du chansen att tävla om grymma priser till ett värde av 30 000 riksdaler. Bästa delen? Du kan delta var som helst i vårt avlånga land och vara med i kampen.

Hur Kan Du Bli Medlem?

Anmäl dig till Broken Clubs Club idag och upplev golf på ett helt nytt sätt. Gemenskap, kamratskap och fantastiska erbjudanden väntar på dig. Var med i klubben där din passion för golf möter de bästa möjligheterna till prestanda. Slå ett slag för Broken Clubs Club och ta ditt golfspel till nästa nivå!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar