Garmin Approach S12: 2Gringos testar

Garmin Approach S12: 2Gringos testar

Samarbete med Webbhallen har vi testat Garmin Approach S12-golfklockan

Vi är två ivriga golfamatörer från 2Gringos, och vi har haft förmånen att testa Garmin Approach S12-golfklockan. Här är vår ärliga åsikt om denna prisvärda golfklocka.

Prisvärdhet och Funktionalitet

Garmin Approach S12 är ett prisvärt val för golfare som vill ha en pålitlig och funktionell golfklocka utan att tömma plånboken. Med över 42 000 förinlagda banor och en imponerande batteritid på upp till 30 timmar i GPS-läge, kunde vi spela dubbla rundor utan att oroa oss för att klockan skulle ladda ur.

Funktionellt är klockan imponerande. Den visar avståndet till framkant, mitten och bakkant av greenen, vilket var till stor hjälp när vi planerade våra slag. Sen om det inte hjälpte kan vi inte anklaga klockan allt för mycket för. Dessutom ger den information om olika hinder på banan, vilket är ovärderligt för att undvika onödiga bogeys.

Slimmad Design och Högupplöst Skärm

Vi gillar verkligen den sportiga och slimmade designen på Garmin Approach S12. Den är bekväm att bära och ser snygg ut på handleden. Den högupplösta skärmen är tydlig och lättläst, även i starkt solljus. Detta gjorde att vi kunde se informationen på klockan utan problem när vi var ute på banan.

Användarvänlighet

Klockan är otroligt användarvänlig och enkel att navigera. Den högkänsliga GPS:en identifierar automatiskt golfbanan baserat på din position och följer dig smidigt till nästa golfhål. Detta gjorde hela golfupplevelsen mycket mer bekväm och effektiv.

Digitalt Scorekort och Vattenklassning

En annan funktion vi verkligen uppskattade var det digitala scorekortet. Det gjorde det enkelt att hålla reda på våra poäng och analysera våra rundor i efterhand.

Det är också värt att nämna att Garmin Approach S12 är vattenklassad till 50 meters djup. Detta är en fördel om du spelar i regn eller om det finns vattenhinder på banan. Vi behövde inte oroa oss för att klockan skulle skadas av väta.

Vi rekommenderar Garmin Approach S12 till alla golfare som letar efter en prisvärd golfklocka med grundläggande och användbara funktioner. Den är perfekt för nybörjare och kan vara ett bra val för dem som vill utforska golfklockor för första gången.

Tack vare Garmin Approach S12 kunde vi förbättra vår spelstrategi och njuta mer av våra golfrundor. Det är ett utmärkt verktyg för att ta ditt golfspel till nästa nivå.

Känns klockan rätt för er finner du den här.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar