Färgglad golfhandduk med ett retro vågmönster i nyanser av turkos, orange och brunt, komplett med en upphängningsögla i det övre högra hörnet, mot en neutral bakgrund.

Golfhanddukar av mikrofiber – allt du behöver veta

En golfhandduk är en oumbärlig del av varje golfares utrustning. Inte bara för att hålla klubborna rena, utan också för att torka bort svett och regn från ansiktet. Men inte alla golfhanddukar är skapade lika. De flesta golfhanddukar är tillverkade av bomull, men på senare tid har golfhanddukar av mikrofiber blivit allt mer populära. I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om mikrofiber golfhanddukar.

Golfhandduk med ett lekfullt mönster med neonfärgade golfbollar, tees och greenflaggor på en mörkblå bakgrund, med en rosa flik och 'Noonan Golf' logotypen i nedre högra hörnet.


Vad är mikrofiber?

Mikrofiber är ett syntetiskt material som är gjort av mikroskopiska trådar av polyester och/eller polyamid. Trådarna är tunnare än en hårstrå och är vävda tillsammans för att skapa en tät och absorberande yta. På grund av detta är mikrofiber extremt effektivt på att ta bort smuts och fukt.

Fördelar med golfhanddukar av mikrofiber

En av de största fördelarna med golfhanddukar av mikrofiber är deras absorberingsförmåga. Mikrofiber kan absorbera upp till sju gånger sin egen vikt i fukt, vilket gör att de är utmärkta för att torka bort svett och regn från ansiktet och klubborna.

Bild på golfhandduk, som är vit och gul, med text och smileys. Med neutral bakgrund.


En annan fördel med golfhanddukar av mikrofiber är deras hållbarhet. Mikrofiber är slitstarkt och kan tvättas och användas om och om igen utan att förlora sin absorberingsförmåga eller form.

Golfhandduk med ett lekfullt mönster med retro telefoner på en vit bakgrund, med en gul flik och 'Noonan Golf' logotypen i nedre högra hörnet.Golfhanddukar av mikrofiber är ett utmärkt alternativ för golfare som vill ha en handduk som är effektiv på att torka bort svett och regn. De är absorberande och hållbara, och kan tvättas och användas om och om igen utan att förlora sin effektivitet. Så om du letar efter en golfhandduk som verkligen kan ta hand om dina behov på banan, är en golfhandduk av mikrofiber definitivt värd att överväga.

Gillade du golfhanddukarna på bilderna besök vår golfbutik.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar