Golfkepsar av återvunnet material tillverkas i Jämtland

Golfkepsar av återvunnet material tillverkas i Jämtland

I en tid då hållbarhet är en allt viktigare fråga så har vi på 2Gringos med hjälp av en tapetserare i Jämtland tagit sig an att göra golfkepsar av spilltyger och återvunnet material. Tapetseraren är Moa Kårebrand har varit verksam som tapetserare i 10 år och har nu tagit ett steg in i modevärlden genom att designa golfkepsar som inte bara ser bra ut utan också är skonsamma för miljön.


Kepsarna tillverkas för hand i Jämtland och är gjorda av återvunnet material och spilltyger från andra projekt. Det innebär att varje keps är unik och att ingen är den andra lik. Genom att använda återvunnet material minskar man påverkan på miljön och samtidigt får man en produkt som har en unik karaktär. Vilket vi älskar på 2gringos.Förutom att vara tillverkade av återvunnet material och spilltyger kommer kepsarna att ha både pegghållare och magnet i skärmen för golfmarkör. Detta gör kepsarna praktiska för golfspelare som vill ha en keps som både ser snygg ut och är praktisk på golfbanan.

2gringos golfkepsar är ett utmärkt exempel på hur modeindustrin kan ta ansvar för miljön genom att tänka utanför boxen och hitta nya användningsområden för återvunnet material. Genom att använda spilltyger och återvunnet material kan man skapa unika och personliga produkter samtidigt som man bidrar till att minska påverkan på miljön.

Om du är intresserad av att köpa våra golfkepsar kan du hitta dem på vår hemsida.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar