En man med rosa piké med palmer på står hukad på green, bakom står en kvinna med samma piké, i bakgrunden syns ett stort vattenhinder

Golftävlingar som kan spelas hela säsongen

Golf är en sport som kan vara mycket rolig och utmanande, men det är också viktigt att hålla uppe motivationen under hela säsongen. En av de bästa sätten att göra det är genom att införa roliga tävlingar och utmaningar som håller på under hela säsongen. Här är några roliga tävlingar som du kan ha med din fyra boll på golfbanan som håller på hela säsongen.

Eclectic
Eclectic-tävlingen är en spännande tävling som håller på under hela säsongen. I denna tävling spelar du 18 hål på golfbanan och väljer det bästa resultatet för varje hål under hela säsongen. Resultaten sammanställs sedan för att skapa en totalscore för hela säsongen. Detta är en rolig tävling som tillåter dig att se hur du förbättrar dig under hela säsongen.

En golfare sitter på huk och läser av golfgreen, i förgrunden syns en golfboll


Stableford
Stableford-tävlingen är en annan rolig tävling som håller på under hela säsongen. I denna tävling får du poäng baserat på hur bra du spelar på varje hål. Ju bättre du presterar, desto fler poäng får du. Detta är en utmanande tävling som ger dig möjlighet att utmana dig själv och se hur du presterar under hela säsongen.

Match play
Match play-tävlingen är en klassisk tävlingsform som är mycket populär på golfbanan. I denna tävling tävlar två personer eller lag mot varandra och poängen räknas för varje hål. Den person eller det lag som vinner flest hål vinner tävlingen. Detta är en rolig tävling som ger dig möjlighet att spela mot andra golfare och se vem som är den bästa på banan. Välj sen att spelare i vinnande lag får 3poäng, så samlar ni poäng hela säsongen.

En man med rosa piké med palmer på står hukad på green, bakom står en kvinna med samma piké, i bakgrunden syns ett stort vattenhinderDessa tävlingar är roliga och utmanande och håller på under hela säsongen. De ger dig möjlighet att utmana dig själv och se hur du presterar under hela säsongen. Testa dessa tävlingsformer med din fyra boll och se vem som är den bästa golfaren. Men i stora hela kan det ge extra motivation att ha en totaltävling som håller hela säsongen. Vinnaren får en middag eller varför inte ett presentkort på 2gringos.se? 

Lycka till!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar