Golftrender våren 2023

Golftrender våren 2023

Det är vår dags och kanske att uppdatera din garderob för den kommande golfsäsongen! Här är några tips på de senaste golftrenderna som du inte vill missa.

Först och främst är färgglada mönster en stor trend i år. Var inte rädd för att sticka ut med en skjorta eller byxor i en regnbågsfärgad blomstermönster!

Funktionalitet har också blivit en stor faktor i golfkläder, så tänk på att investera i kläder tillverkade av högteknologiska material som håller dig sval och torr under de varma dagarna.

Skräddarsydda kläder är också en trend som fortsätter att växa inom golfvärlden. Gå till en skräddare och få en skjorta eller byxor som passar din kroppsform perfekt, för en professionell och bekväm look.

Glöm inte bort accessoarerna! Moderna hattar och solglasögon är perfekta för att uppdatera din stil, och retro-stilen har också gjort en comeback i år.

Så nu har du några idéer för att uppdatera din golfgarderob och rocka banan i stil denna säsongen. Lycka till med ditt spelande och glöm inte att se cool ut på golfbanan!

Se våra golfkläder

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar