Donald Trump spelar golf, han har en röd keps och en svart pullover på sig.

Här är Donald Trumps imponerande handikapp inom golf

Donald Trump är en välkänd personlighet inom golfvärlden och har en lång historia av att spela golf. Under sin tid som president i USA spenderade han många helger på golfbanor runt om i landet. Men det är inte bara som en entusiastisk golfare som han har gjort avtryck i sporten - han har också varit ägare till flera golfanläggningar runt om i världen.

En av Trumps mest imponerande prestationer inom golfvärlden är hans handikapp på 2,8. Handikapp är ett system som används för att mäta golfspelares skicklighet och det är baserat på skillnaden mellan en spelares aktuella resultat och det förväntade resultatet. Ju lägre en spelares handicap är, desto bättre anses spelaren vara.

Det finns flera källor som nämner Trumps handicap på 2,8, inklusive Golf Digest, som rankade honom som den 19:e bästa kändisgolfaren 2017. En annan källa är World Handicap System, som är det officiella handicap-systemet för golfspelare runt om i världen. Enligt deras webbplats har Trump ett handicap på 2,8.

Men det är inte bara Trumps handikapp som har gjort honom till en imponerande golfare. Han är också känd för att spela golf under svåra förhållanden. Under snöstormen Jonas 2016, som var en av de värsta snöstormarna i USA:s historia, spelade Trump en runda golf på sin anläggning i Virginia. Enligt rapporter var han den enda personen som spelade golf på hela banan den dagen.

Trump har också använt golf som en diplomati- och affärsmöjlighet. Han har spelat golf med flera världsledare, inklusive den japanske premiärministern Shinzo Abe och Kinas president Xi Jinping. Han har också använt golf för att stärka sina relationer med affärspartners och politiska allierade.

Sammanfattningsvis är Donald Trump en passionerad golfare och en skicklig spelare med ett handicap på 2,8. Det finns flera källor som nämner hans handicap och det är ett bevis på hans engagemang för sporten.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar