Gareth Bale med armarna över huvudet med en golfputter i händerna, han har en röd piké på sig och en vit keps.

Hur bra är Gareth Bale på golf?

Som en av världens mest framstående fotbollsspelare är Gareth Bale känd för sin talang, färdigheter och prestationer på planen. Men utanför fotbollsplanen har Bale också gjort sig känd för sin passion för golf. Han är en skicklig golfspelare och har deltagit i flera professionella turneringar. I slutet av 2022 hade Gareth Bale 2 i handicap. Här är några av de mest minnesvärda golfhistorierna med Gareth Bale.

Bale började spela golf som tonåring och har sedan dess blivit en hängiven golfare. Han har deltagit i flera amatörtävlingar och har även spelat i professionella turneringar. Han har till och med sagt att han skulle ha blivit golfspelare om han inte hade blivit fotbollsspelare.

En av Bales mest minnesvärda golfupplevelser var när han spelade i Pro-Am på Wales Open 2013. Bale spelade i ett lag med professionella golfspelaren Thongchai Jaidee och vann tävlingen. Bale var en av de bästa golfspelarna i tävlingen och spelade med en imponerande 14-handikapp.

Bale har också deltagit i flera välgörenhetsturneringar, inklusive Pro-Am på Alfred Dunhill Links Championship. Han har spelat med flera av golfvärldens största namn, inklusive Rory McIlroy, Lee Westwood och Sergio Garcia.

Bale har också spelat golf med flera av sina fotbollskollegor, inklusive Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos. Bale har sagt att han tycker om att spela golf med sina lagkamrater eftersom det ger dem en chans att koppla av och ha kul utanför fotbollsplanen.

En annan minnesvärd golfupplevelse med Bale var när han spelade på Trump International Golf Club i Skottland under en träningsläger med Real Madrid. Bale spelade en runda med Donald Trump själv och vann till och med över honom.

Bale har också sagt att han har spelat golf med flera berömda personer, inklusive sångaren Justin Timberlake och skådespelaren Samuel L. Jackson.

Även om Bale är en framstående golfspelare är det tydligt att hans huvudfokus alltid har varit fotboll. Men hans passion för golf har gett honom en möjlighet att koppla av och ha kul utanför fotbollsplanen och har också hjälpt honom att träffa och umgås med människor från en annan värld än fotboll.

Gareth Bale en skicklig golfspelare och har deltagit i flera professionella och amatörtävlingar. Han har också spelat med flera av golfvärldens största namn och har haft chansen att spela golf med flera berömda personer. Medan fotboll alltid har varit hans huvudfokus, har hans passion för golf gett honom en chans att koppla av och ha kul utanför fotbollsplanen.
Tillbaka till blogg

1 kommentar

Helt fel, han suger.

Ali Amash

Lämna en kommentar