Jones Sports Company nu tillgänglig på vår golfshop!

Jones Sports Company nu tillgänglig på vår golfshop!

Vi är glada att meddela att vi har tagit in Jones Sports Company och deras ikoniska golfprodukter på vår hemsida! Sedan grundandet 1971 har Jones Sports Company tillverkat banbrytande och stilrena bärbagar för golfspelare världen över. Denna Portland-baserade varumärke har haft som mål att förenkla golfbagen genom att skapa produkter med tidlös design och rena linjer, och på så vis ge golfare en genuin glädje av att bära deras bag under spelet.

Historien om Jones Sports Company började med George Jones, en taxichaufför i sina fyrtiotalet som sålde handgjorda bärbagar direkt från sin bils bagageutrymme. Vem kunde då ana att namnet Jones snart skulle förknippas med kvalitet och skräddarsydda golfbagar? George Jones visste det. Med en entreprenörsanda och en kärlek till golfen lyckades han förvandla en idé och en samling produkter till ett företag som än idag bär hans namn och fortsätter att erbjuda golfare de bästa golfbagen på marknaden. 

Jones Sports Company har sedan dess utvecklats och erbjuder nu ett brett sortiment av golfbagar som passar alla golfentusiaster. Varje bag är utformad med omsorg och kärlek till spelet, och när du bär en Jones-bag bär du på en del av golfsportens stolta arv.

George Jones började med att sy golfbagen i sitt eget källare och sälja dem ur bagageutrymmet på sin taxi. Nu, efter över femtio år och mer än en miljon sålda golfbagar, erkänner Jones Sports Company stolt att det alltid bara funnits en sport för dem - golf. Varje detalj, från det patenterade ställsystemet som anses vara guldstandarden för bärbagar till varje söm, stygn, rem och ficka är resultatet av en vision där formen följer funktionen. Här finns inga onödiga pryttlar eller hype, bara högkvalitativa produkter som håller för både träning och tävling.

Vi är stolta över att erbjuda produkter från Jones Sports Company och deras kollektion som är både tidlös och innovativ. Låt världen veta att du inte bara bär vilken bag som helst - du bär en Jones!

Besök vår golfshop och upptäck det fantastiska sortimentet av Jones Sports Company-produkter som vi har tillgängliga. Hitta den bärbag som passar just din stil och gör din golfupplevelse ännu bättre. Med Jones Sports Company kommer du inte bara att njuta av att bära din bag, du kommer också att bära på en bit av golfhistorien. #EnjoyYourWalk med Jones Sports Company!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar