Kraken Golf - Konsten att Skapa Unika Golfverktyg

Kraken Golf - Konsten att Skapa Unika Golfverktyg

I golfens värld, där varje slag räknas, har vi på 2Gringos Golfshop stoltheten att presentera ett helt nytt samarbete med Kraken Golf. Ett företag som förvandlar golfverktyg till små konstverk, skapat av Marc Cordeira, en sann pionjär med en unik syn på golfen. Med bakgrund som maskinist och en livslång passion för golf, har Marc tagit sin hobby till en ny nivå och skapar nu några av marknadens mest eftertraktade golfverktyg.

Bild på en greenlagare som ser ut som en krita


Marc växte upp i den lilla staden Acushnet i Massachusetts, inte långt från Titleists huvudkontor, där han hämtar daglig inspiration för sitt hantverk. Han kombinerar sin yrkesroll inom mjukvarubranschen med passionen för att utveckla Kraken Golf – ett projekt som han driver på kvällarna. Marc är en sann konstnär som ser sina verktyg mer som konst än som funktionella golfhjälpmedel, och han strävar efter att utmana de traditionella gränserna inom golfen med sina kreativa och innovativa produkter.

Kraken Golf är inte bara en produktlinje; det är en vision om att bringa konst och unik design till golfbanan. Med en portfölj som inkluderar Silver Eagle Crayon Divot Tool, Twilight Black Golf Divot Tool, Red Birdie Crayon Divot Tool och Yellow Crayon Divot Tool, erbjuder Kraken Golf något utöver det vanliga. Varje verktyg är ett handgjort mästerverk, skapat för att inte bara förbättra spelet utan även för att ge en personlig prägel på utrustningen.

Bild på en greenlagare som ser ut som en krita, äcen en pegg och golfboll på bilden.


I en värld där golf ibland kan kännas konservativ, vill Marc och Kraken Golf inspirera till förändring och kreativitet. Marc tar inspiration från allt från modern möbeldesign till motorcyklar för färgscheman, och hans strävan efter minimalism och funktionalitet skiner igenom i varje produkt. Verktygen skapas med avancerad CAD-design och framställs genom noggranna processer som sten- och syratvätt, vilket ger varje produkt en unik patina.

Denna dedikation till kreativitet och innovation har lett till att Kraken Golf blivit ett eftertraktat märke bland golfentusiaster och samlare världen över. Märket har också fått uppmärksamhet från kända sportprofiler som NBA-spelarna Kent Basemore och Tim Hardaway Jr., samt NFL-spelarna Golden Tate och De’Anthony Thomas.

På 2Gringos Golfshop är vi glada och stolta över att kunna erbjuda Kraken Golfs produkter till våra kunder. Detta samarbete är mer än bara en affärsrelation; det är en möjlighet för oss att dela med oss av en unik konstform till golfvärlden. Vi ser fram emot att se hur våra kunder kommer att omfamna dessa unika verktyg och göra dem till en del av sin golfupplevelse.

Besök vår golfshop för att utforska hela sortimentet av Kraken Golfs produkter och ta ditt golfspel till nya kreativa höjder. Med Kraken Golf i baggen är du inte bara redo att ta an dig banans utmaningar – du gör det med stil.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar