Två bilder visar golfutrustningstillbehör: till vänster håller en person upp en kylrör, och till höger syns en golfbag med klubbhuvudskydd märkta 'Pins & Aces

Kylröret: Din nya bästa vän på varma golfrundor

Kylröret - det lilla röret som har förmågan att göra din dag! Om du är en person som älskar att njuta av en kall dryck på varma dagar, oavsett om det är på stranden, på en campingtur eller på en golfrunda, så är kylröret den ultimata följeslagaren för dig!


Förutom att hålla din dryck kall och fräsch, så är kylröret också superlätt att bära med dig. Detta betyder att du kan ta med dig din favoritdryck vart du än går, och inte längre behöver oroa dig för varma, smaklösa drycker. Plus, med en bärrem på kylrör, så kan du enkelt bära det som en handväska och få alla att undra vad som döljer sig därinne!

Bild på öppet kylrör i kamouflage färg med brukar i.


Och sist men inte minst, kylröret är perfekt för sportevenemang. För vem vill inte ha en kall dryck till hands när man tittar på en match eller spelar en runda golf? Så släng ner ditt kylrör i golfbagen och förbered dig på att bli en av de mest avundade personerna på platsen!

Avlångt grått kylrör.


Så där har du det, nu vet du varför kylröret är din nya bästa vän på varma dagar. Så vad väntar du på? Skaffa dig ett kylrör idag och njut av kalla drycker precis när du behöver dem som mest!

Vi har i kylrör i flera olika färger. Så kolla runt i butiken under tillbehör för att hitta din favorit.

Köp kylröret här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar