En svart golfklubbsskaft liknade Liquidstick med en greppände, isolerad mot en vit bakgrund, med en diskret logotyp mitt på skaftet

LiquorStick - en perfekt pryl för den törstige golfaren!

The LiquorStick - den enklaste lösningen för att ta med din favoritdryck till golfbanan. Med detta Patent Pending-designade tillbehör kan du fylla den med upp till 750ml (25oz) vätska och enkelt gömma den i VILKEN golfbag som helst.

En hand som häller en dryck från en svart dispenser i en golfbag, med en golfklubb headcover i bakgrunden som har texten 'PINS AND ACES', mot en vit bakgrund.


Produkten är lättanvänd och automatiskt dispenserande, vilket gör att du snabbt kan ta en drink mellan hålen. Du kan fylla LiquorStick med upp till 750ml (25oz) av din favoritdryck och det är enkelt att använda. Den passar dessutom i varje golfbag.

Bild på Liquidstick som häller upp dryck i ett glas


LiquorStick är utrustad med en uppladdningsbar, batteridriven dispenseringspump som enkelt och snabbt ger dig tillgång till din dryck. Tillbehöret är konstruerat av högkvalitativt rostfritt stål av livsmedelskvalitet, vilket ger dig trygghet i att din dryck inte kommer i kontakt med skadliga material.

Produkten är inte bara funktionell, den är också en stilren accessoar som ger din golfutrustning en extra touch av klass. Det är en utmärkt presentidé för alla golfare, oavsett om du är nybörjare eller professionell.

Öppen presentförpackning som visar innehållet i en 'LIQUORSTICK™' golfklubbsliknande dryckesdispenser, inklusive svarta rör, en dispensermechanism och en transparent tratt, alla snyggt arrangerade på en skumplastinlägg.


LiquorStick har redan blivit en populär produkt bland golfare världen över. Det är lätt att förstå varför, eftersom den gör det så enkelt att ta med sig en drink på golfbanan. Så besök webbutiken och upptäck LiquorStick, den perfekta lösningen för alla golfare som vill ha enkelt tillgång till sin favoritdryck under spelet.

Läs mer om LiquorStick på 2Gringos

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar