Skärmdump av twitter bråk på twitter

LIV spelare i twitterbråk

En LIV Golf-spelare har bett om ursäkt till en annan spelare efter ett bråk på sociala medier. Richard Bland, som spelar i LIV Golf League-evenemang, har bett om ursäkt till Eddie Pepperell efter att han gjorde en kommentar om den engelske spelaren utan förvarning. Bråket uppstod efter en diskussion om LIV Golfs "festhål" på The Grange Golf Club i Australien. Under söndagens finalrunda gjorde Brooks Koepkas yngre bror Chase en episk hole-in-one, vilket ledde till vilda scener. "Watering Hole" var LIV:s svar på PGA Tour's berömda par-3 16:e hål på TPC Scottsdale, där Tiger Woods gjorde en spektakulär hole-in-one redan 1997. Varje år i Phoenix blir fansen lite väl upphetsade och 2022 fick vissa PGA Tour-spelare ta av sig sina tröjor i firandet. De varnades för att beteendet inte skulle tolereras i framtiden, och vissa var helt enkelt äcklade av ölduscharna.

Efter att ha sett LIV Golf-fansen reagera så starkt på Koepkas hole-in-one skrev Bland till kritikern Pepperell:

"Ed... berätta för mig var på DP World det funnits ett hål som detta. För jag kan inte tänka på något under mina 22 år på touren. Men kanske du vet något annat från dina 15 minuter på touren."

Pepperell tog inte väl emot kommentaren och svarade med en vänsterkrok:

"Var ska man börja. Antagligen enkelt; under mina 15 minuter på touren vann jag fler evenemang än du gjorde under 22 år. Vad touren har gjort (för att bara nämna några); GolfSixes, Heineken-hålet på Himmerland, Beat the Pro i Holland. Touren, som du tillbringade 22 år på, gick väl för dig, kompis."

Det verkar som att Bland tweetade under påverkan av alkohol.

Han förtydligade:

"Tyvärr hade jag druckit för mycket igår kväll, Ed... och jag ber om ursäkt för vad jag sa. Jag borde veta bättre än att twittra under påverkan."
Skärmdump av twitter bråk på twitter

Bland avslutade på en delad 32:a plats vid det senaste LIV Golf-evenemanget och tjänade 162 500 dollar. Han spelar för Cleeks-sidan i den "rebelliska" ligan, som leds av Tysklands Martin Kaymer. Cleeks har haft svårt att prestera i laget och ligger för närvarande på 11:e plats av 12 lag efter fyra evenemang. Endast Majesticks, bestående av Ian Poulter, Lee Westwood, Henrik Stenson och Sam Horsfield, har en sämre placering.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar