Vit golfhandske med upphöjd pekfinger och långfinger i en 'peace' eller 'victory' gest, med texten 'YOU SUCK' på pekfingret och en logotyp med korslagda golfklubbor och en golfboll på handflatan.

Maximera Din Golfhandskes Livslängd: Tecken på När Det Är Dags att Byta Ut och Så Håller du Den i Toppskick

Tänk på dina golfhandskar som ett par sköna och bekväma skor. Med tiden når de den där punkten då de passar perfekt och ger dig den där kärleksfulla känslan. Men de kommer att slitas ut och behöva bytas ut.

FEM TECKEN PÅ ATT DU BÖR KÖPA EN NY GOLFHANDSKE

  1. Smutsig: Med tiden kommer dina smutsiga händer, svett och naturens smuts att missfärga handsken. Även om en felfri färg inte är den enda anledningen att byta handskar, är det en bra indikation på hur länge du har använt dem och kan hjälpa dig avgöra om det är dags för en ersättare.

  2. Spröd: Din handske är så genomträngd av handsvett att den stelnar i din golfbag. Tvinga inte in handen i en förhärdad handske.

  3. Deformerad: Med tiden kommer din handske att förvrängas på grund av svettningen som nämndes tidigare. Om du sätter på den och den känns för liten, släpp den och ta en ny.

  4. Spelar MYCKET golf: Om du är en seriös golfspelare är det alltid bra att ha mer än en handske i din golfbag. Det är en bra idé att växla mellan dem mellan hålen, eller så kan du alternera mellan handskar varje dag. Kom ihåg att det är bra att låta handsken svettas och torka innan du slår igen.

  5. Skadad: Om det finns några hål i din golfhandske behöver du inte någon som talar om för dig att du behöver köpa en ny.

OMSORG OM DIN PREMIUM GOLFHANDSKE

Här är några av de bästa sätten att förlänga livslängden på dina handskar: Håll handsken torr: Undvik att ta i en blöt vattenflaska, hålla en våt golfboll eller röra vid ditt svettiga ansikte. Var mycket försiktig när du förvarar din golfhandske efter användning. Om du stoppar den i din ficka kommer den att förhärda sig i den positionen och det innebär att din handske kommer att bli skör när du tar ut den ur bagen inför nästa runda. Det bästa är att förvara den platt utan att vika eller deformera den och placera den i en Ziploc-påse när den är ren och torr.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar