Golfare röker cigarr på golfbanan, med berg i bakgrunden.

Några av de bästa märkena för golfkläder

Golf är inte bara en sport utan också en livsstil. Därmed är det viktigt att ha rätt kläder som ger både stil och funktionalitet på banan. Här är några av de bästa märkena för golfkläder som ger dig en kombination av komfort, prestanda och stil.

 • Nike Golf
Nike är ett av världens största sportmärken och deras golfkollektion erbjuder hög kvalitet på både prestanda och stil. Från bekväma polos till praktiska byxor, Nike Golf har allt för att ge dig den ultimata golfupplevelsen.
Glad kvinnlig golfare i nikekläder

 • Under Armour
Under Armour är känt för sin högpresterande sportkläder, och deras golfkläder är inget undantag. Med material som håller dig sval och torr på banan, erbjuder Under Armour kläder som passar både din stil och din nivå av golfspel.
Närbild på en man i keps

 • TravisMathew
TravisMathew är ett livsstilsmärke för golfare som erbjuder moderna mönster och detaljer för spelare som vill ha något unikt och annorlunda. Deras golfkläder ger en avslappnad och trendig stil som passar alla golfare.

 • Callaway
Callaway är ett annat varumärke som är känt för sin högkvalitativa utrustning, och deras golfkläder är inget undantag. Med en blandning av klassiska och moderna stilar, har Callaway något för alla golfare.

 • Birds of Condor
Birds of Condor är ett australiensiskt märke som erbjuder trendiga och fräscha golfkläder. Deras kollektioner är alltid fulla av spännande mönster och färger som ger en unik stil på banan.

 • 2Gringos

2Gringos är ett av de mest unika golfmärkena på marknaden. Deras kläder har en blandning av street wear och golf, och inkluderar återvunnet spillmaterial i deras kepsar. De erbjuder alltid begränsade upplagor av kläderna, vilket gör att varje plagg är unikt.

 • Puma Golf

Puma Golf är kända för sina färgglada och trendiga golfkläder. Deras kollektioner är alltid fulla av spännande mönster och fräscha färger som ger spelarna en unik stil på banan.

 • J Lindeberg

J Lindeberg är ett svenskt märke som erbjuder golfkläder med en minimalistisk design. Deras kläder är tillverkade med högkvalitativa material och är perfekta för golfare som vill ha en elegant och klassisk stil på banan. J Lindeberg har ett stort urval av kläder för både män och kvinnor, och är ett populärt val bland golfare världen över.

 • Peak Performance

Peak Performance är ett annat svenskt märke som har gjort sig känt för sina högkvalitativa kläder för sport och friluftsliv. Deras golfkollektion erbjuder kläder som är både stilrena och funktionella, och är gjorda av material som andas och är bekväma att bära på banan. Peak Performance har ett stort urval av golfkläder för både män och kvinnor, och är ett utmärkt val för golfare som söker efter kläder som är både eleganta och hållbara.

 • Waggler Golf

Waggler Golf är ett relativt nytt märke på marknaden som har gjort sig känt för sina moderna och trendiga golfkläder. Deras kollektioner är fyllda med unika mönster och färger som ger en fräsch och unik stil på banan. Waggler Golf fokuserar på att erbjuda kläder som både är snygga och funktionella, och deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material som är bekväma att bära. Waggler Golf är ett utmärkt val för golfare som vill ha kläder som sticker ut från mängden och som ger en känsla av att vara trendig och modern.

 • Kenny Flowers 

Kenny Flowers är en annan relativt ny aktör på marknaden som har gjort sig känd för sina unika golfkläder med ett brett utbud av färger och mönster. Deras kläder är både snygga och bekväma, och passar perfekt för golfare som vill ha en stil som är både avslappnad och trendig. Kenny Flowers golfkollektion är gjord med högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge. Märket är också kända för sina accessoarer, som till exempel kepsar och handdukar, som är en utmärkt matchning till kläderna. Kenny Flowers Golf är definitivt ett märke att titta närmare på för golfare som vill ha en modern och unik stil på banan.

Närbild på golftröja på en man


Oavsett vilket märke du väljer, är det viktigt att ha bekväma kläder som inte stör din rörelsefrihet på banan. Med dessa sex märken kan du vara säker på att hitta golfkläder som passar din stil och behov på banan.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar