Bild på golfbollpaket med märket Dimples

Nya Golfbollarna från Dimples Golf: En Första Titt

På 2Gringos är vi alltid på jakt efter de senaste innovationerna inom golfvärlden, och Dimples Golfs nya golfbollar - Dimples Pro och Dimples Easy - har definitivt fångat vårt intresse. Medan vi ännu inte har fått möjligheten att själva svinga dessa bollar på fairways, är deras beskrivningar lovande för golfare på alla nivåer.

Dimples Pro riktar sig till de som söker efter en boll som kombinerar kraft med precision, utrustad med avancerade funktioner som en tredelad uretankonstruktion och en specialdesignad kärna för optimal fart och kontroll. Den symmetriska 332-dimpledesignen utlovar en stabil och stark flygtrafik, medan en särskild riktlinje för puttning syftar till att förbättra ditt spel på greenen.

Bild på ett öppet golfbollpaket med märket Dimples

Å andra sidan är Dimples Easy tänkt för den entusiastiska amatören, erbjudandes en förlåtande och rolig spelupplevelse. Med sitt tvådelade DuPont™ Surlyn®-skal och en design som maximerar både hastighet och distans, verkar den perfekt för de som vill njuta av spelet utan komplikationer. Precis som Pro-modellen, lovar den en stabil flygtid tack vare sin 332-dimpledesign och erbjuder även den en hjälpsam riktlinje för puttningar.

Även om vi på 2Gringos ännu inte har kunnat bilda oss en egen uppfattning genom personliga tester, är vi ivriga att höra från er läsare. Om du har haft chansen att prova någon av Dimples Golfs bollar, vare sig det är Pro eller Easy, hör av dig! Dina erfarenheter och åsikter är ovärderliga för oss och våra läsare. Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan.

Köp golfbollar här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar