Golfboll som ligger precis vid golfhålet.

Nytt hos 2Gringos: Välkomna Birds of Condor!

Vi på 2Gringos är glada att kunna meddela att vi har tagit in ett nytt varumärke i vårt sortiment – Birds of Condor! Det här spännande märket erbjuder en unik blandning av golfutrustning och kläder som både inspirerar och imponerar.

Vad är en Condor?

En Condor är en hole-in-one på ett Par 5, den allra sällsyntaste händelsen inom golf. Det är så ovanligt att det bara finns ett fåtal registrerade fall och ingen av dessa har ägt rum inom professionell golf. Kallas även för Triple Eagle, det är detta sällsynta och fantastiska fenomen som inspirerar Birds of Condor och dess logotyp.

Person som syns bakifrån med golfkeps och golfkläder.

Bakgrunden till Birds of Condor

Birds of Condor grundades med en passion för både surfing och musik. Frågan som satte tonen för deras varumärke var: Vad är golfens motsvarighet till en perfekt våg där tiden tycks stanna eller en melodi och basgång som får dig att stanna upp? Det handlar om de där magiska stunderna, den rena glädjen och utomkroppsliga upplevelserna som verkligen förenar golfare – bortom några öl och en promenad med vännerna.

Den Röda Tråden

Efter en djupare reflektion insåg de att det hela handlar om fåglarna! De där drömlika ögonblicken och perfekta slagen som leder till en Birdie, Eagle eller Albatross, alla under den mäktiga skuggan av Condor – Triple Eagle! Det var denna insikt som formade både den visuella och spirituella identiteten för Birds of Condor.

Golfare som dricker öl i golfbil

En Livsstil Inspirerad av Golf

Birds of Condor bygger på en solid grund som inspirerar till en livsstil och kreativ frihet att våga gå utanför gränserna. Deras produkter är inte bara praktiska och högkvalitativa, utan också ett uttryck för en passionerad och äventyrlig livsstil.

Vad kan du förvänta dig?

Hos 2Gringos kan du nu hitta ett urval av Birds of Condors unika golfprylar och kläder. Från stilrena kepsar till innovativ golfutrustning – alla designade för att få dig att känna den där magiska kopplingen till spelet. Varje produkt är skapad med samma passion och engagemang som Birds of Condor står för, och vi är säkra på att du kommer älska dem lika mycket som vi gör.

Två stycken svarta headcover till golfklubbor.

Besök oss idag!

Kom in till vår butik eller besök oss online för att upptäcka Birds of Condor och alla våra andra fantastiska produkter. Vi på 2Gringos är här för att hjälpa dig hitta det bästa inom golf och se till att varje runda blir en upplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till 2Gringos.se – där passionen för golf möter kvalitet och stil!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar