Två golfare i en golfbil som skålar till personen som tar bilden

Nytt märke i butiken, Kenny Flowers

Kenny Flowers är ett klädmärke som grundades 2015 av Kenny Haisfield, en äventyrare och entreprenör som bestämde sig för att skapa en kollektion av livfulla och unika kläder inspirerade av hans resor runt om i världen. Sedan dess har Kenny Flowers snabbt blivit en favorit bland trendmedvetna män och kvinnor som älskar färgglada mönster och hög kvalitet.

Två coola golfare i en golfbil som skålar till fotografenKenny Flowers erbjuder en rad avslappnade kläder, såsom skjortor, shorts, badkläder och accessoarer, som alla är tillverkade av högsta kvalitet och med fokus på detaljer. Märkets signaturstil är livfulla och lekfulla mönster, som varierar från tropiskt till mer traditionella mönster med en modern twist. De kreativa och unika mönstren är inspirerade av Kenny Haisfields egna resor och äventyr runt om i världen.

Kenny Flowers kläder passar perfekt för avslappnade sommar- och semesteraktiviteter, men fungerar också bra för mer formella tillfällen med en touch av lekfullhet. Märket lägger stor vikt vid kvalitet och komfort, vilket är tydligt i deras användning av högkvalitativ bomull och elastiskt tyg för att säkerställa att plaggen håller sig mjuka och bekväma under lång tid.

Två personer på en sandstrand, den ena har golfbag med sig och klädd i golfkläderKenny Flowers har inte bara blivit en favorit bland kunder, utan har också blivit känt för sin fokus på socialt ansvar. En del av intäkterna från varje försäljning går till välgörenhetsorganisationer runt om i världen, vilket visar på märkets engagemang för att göra skillnad och bidra till en bättre värld.

Kenny Flowers en unik och livlig kollektion av kläder och accessoarer som passar perfekt för sommar- och semesteraktiviteter. Märkets signaturstil med livfulla mönster och hög kvalitet, tillsammans med deras engagemang för socialt ansvar, gör Kenny Flowers till ett klädmärke som är både roligt och meningsfullt att bära.

Två golfspelare som står med en hink golfbollar på golfranchen

Besök vår golfshop för att se golfkläderna från Kenny Flowers.

Kenny Flowers golfkepsar finner du här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar