Organisera en Oförglömlig Golfresa med Vänner

Organisera en Oförglömlig Golfresa med Vänner

Föreställ dig en fridfull lördag, stående på det frodiga 18:e hålet på en exklusiv golfbana, omgiven av skratt och vänskapligt tjatter bland dina närmaste vänner. Handikapp varierar, men vem räknar när man har roligt? Detta är vad golfresor handlar om.

Som en golfentusiast har jag funnit att helger tillbringade på golfbanor med vänner är några av de mest minnesvärda stunderna. En bra golfresa kräver dock planering. Här är några steg för att organisera en oförglömlig golfresa:

Steg 1 - Välja Datum
Att hitta ett datum som passar alla i en stor grupp kan vara en utmaning. Börja planera minst 3-4 månader i förväg för att säkerställa tillgänglighet för både deltagare och platser. Använd omröstningar i gruppchattar för att effektivt välja ett datum! Finns flera effektiva hemsidor, där du kan lägga in vilka datum du är tillgänglig. Exempel Doodle

Steg 2 - Platsen är Viktig
Välj en plats som inte är för nära men inte heller för långt bort. En bra balans mellan pris, kvalitet och nyhet är viktig. En två timmars bilresa är ofta ett bra mått. Se till att välja två kvalitetsbanor som ligger nära varandra för att underlätta logistiken.

Steg 3 - Boende
När du har en kort lista över platser, leta efter passande boenden. Ett stort hus via AirBnB kan erbjuda den sociala atmosfär som är önskvärd. Om du inte hittar det perfekta huset kan hotell så klart fungera bra.

Steg 4 - Extra Aktiviteter
Planera för aktiviteter utöver golfen. Det kan vara middagar, besök på lokala sevärdheter eller nattklubbar och stränder. Detta bidrar till sammanhållningen i gruppen.

Steg 5 - Budget
Bestäm en budget i början eller sammanställ kostnaderna i slutet. Glöm inte att inkludera boende, golf, mat, snacks, middagar ute, aktiviteter, transporter och dryck. En "kontingentbudget" för oväntade utgifter är också en bra idé.

Steg 6 Utrustning

Köp rätt utrustning, vi har ölgolfhandskar, spritrör, kylrör för ölen, och de rätta golfkläderna

Helgen
Starta helgen med rätt stämning. Ett välkomsttal och en ceremoniell skål kan sätta tonen. Ett 2-boll Ambrose-format passar bra för grupper med varierande skicklighet.

Har du en berättelse från din senaste golfresa? Vi skulle älska att höra den! Skicka oss ett DM med dina bästa tips och upplevelser.

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar