Brooks Koepka visar upp sina golfskor

På Steg med Proffsen: En Titt på Golfskorna Vid Masters-turneringen

Under den spännande Masters-turneringen är det inte bara skickligheten hos proffsgolfarna som är i fokus, utan också deras utrustning, inklusive golfskor. Varje spelare har sina egna preferenser som speglar både personlig stil och behov på banan. Brooks Koepka står ut med sina Nike Air Zoom Infinity Tour NRG, som erbjuder både komfort och stabilitet. Jason Day väljer Payntrgolf Proto för sin innovativa design, medan Vijay Singh går med Hoka Tecton X2, kända för deras extremt stötdämpande egenskaper.

Golfaer visar upp sina golfskor


Jordan Spieth litar på Under Armour Drive Pro, som är designade för att ge optimalt stöd och grepp. Max Homa bär FootJoy Premiere Field, som kombinerar klassisk design med modern teknologi för prestanda. Bryson Dechambeau och Ludvig Åberg väljer olika tillvägagångssätt, med Bryson ofta ses i påkostade skräddarsydda modeller och Ludvig i Adidas ZG23, vilket ger en modern twist på prestanda och stil.

Ludvig Åberg läser av greenDessa val visar en fascinerande blandning av teknik och tradition som definierar toppgolfens värld idag.

Vilka skor föredrar du?

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar