Bild på golfbana med läktare från en flygbild

Partyhålen som får golfvärlden att vibrera - En resa till de mest festliga platserna inom golftävlingar

Golf är kanske inte den första sporten som kommer i åtanke när man tänker på fest och hög energi. Men bland de gröna fairways och perfekta svingar finns det faktiskt några hål som förvandlas till riktiga festplatser under golftävlingar. Dessa "partyhål" är kända för att skapa en elektrisk atmosfär och bjuda på en spektakulär upplevelse för både spelare och åskådare. Häng med oss när vi tar en närmare titt på några av de bästa partyhålen inom golftävlingar!

Det 16:e hålet på TPC Scottsdale - Waste Management Phoenix Open:
Det 16:e hålet på TPC Scottsdale är känt som "The Coliseum of Golf" och förvandlas till en festarena under Waste Management Phoenix Open. Med läktare som rymmer upp till 20 000 åskådare, kostymer och plakat, skapas en nästan fotbollsliknande stämning. Här hör man skrikande åskådare, musik och jubel när spelarna slår sina slag. Det är verkligen en festlig upplevelse som inte får missas!

Det 17:e hålet på TPC Sawgrass - The Players Championship:
Det 17:e hålet på TPC Sawgrass är känt som "The Island Green" och är ett av de mest ikoniska och utmanande hålen i golfvärlden. Här får spelarna möta en grön ö mitt i ett vattenhinder. Åskådarna samlas runt vattnet för att bevittna spelarnas försök att slå bollen på den lilla ytan. Publiken är högljudd och det hörs både jubel och kanske till och med några "boos" beroende på spelarnas prestation. Det är en plats där spänningen är på topp och feststämningen är garanterad!

Det 13:e hålet på Augusta National - The Masters:
Det 13:e hålet på Augusta National, även känt som "Azalea", bjuder på en enastående skönhet och en unik atmosfär under The Masters. Hålet är omgivet av azaleor och rhododendronbuskar som blommar i fantastiska färger. Åskådare längs fairwayen njuter av den natursköna omgivningen och kan se spelare utmana sig själva på detta klassiska Augusta-hål. Stämningen är magisk och det är en plats där tradition möter fest.

Det 12:e hålet på Grange Golf Club - LIV Golf Adelaide: Det par 3-hål som också kallas "Watering Hole" på Grange Golf Club har förvandlats till ett riktigt partyhål för fansen att njuta av golfens action. Under LIV Golf Adelaide har detta hål skapat kaos och spänning, särskilt efter att Chase Koepka slog en hole in one. Publiken exploderade i jubel och festligheterna bröt loss.

Det 13:e hålet på Ullna Golf Club - Scandinavian Mixed: Här hittar du det närmaste i Sverige. Under Scandinavian Mixed på Ullna Golf Club i Sverige har det 13:e hålet fått status som ett partyhål. Med en upphöjd läktare och fantastisk utsikt kan åskådarna samlas för att njuta av spelet och skapa en festlig atmosfär. Det är en plats där golfentusiaster kan uppleva spänningen på nära håll samtidigt som de tar del av den festliga stämningen. Läs mer här


Fest och golf går hand i hand på dessa partyhål inom golftävlingar. Det 16:e hålet på TPC Scottsdale, det 17:e hålet på TPC Sawgrass och det 13:e hålet på Augusta National är platser där spänningen och feststämningen når nya höjder. Från skrikande åskådare och musik till färgsprakande blommor och hänförande omgivningar, erbjuder dessa hål en unik upplevelse som inte bara handlar om golf utan också om att skapa minnen och ha roligt. Så varför inte ta del av festligheterna och uppleva golfens festliga sida på nästa golftävling?

Vill du ha festligheter på golfrundan när du spelar själv. Kolla in våra partygolfprodukter 

LiquorStick

Shottee

Kylrör för bagen

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar