Peggy Sport Nu på Vår Webbutik!

Peggy Sport Nu på Vår Webbutik!

En Ny Era av Golfmode!

Vi är glada att meddela att vi nu har tagit in varumärket Peggy Sport i vår webbutik! Peggy Sport är ett varumärke som breddar vårt utbud, med kläder allt från eleganta klänningar till bekväma sweatshirts och stilfulla kepsar - vi vill ha allt för den moderna golfaren.

Mer än Bara Golfkläder

Peggy Sport är mer än bara kläder; det är en livsstil. Inspirerat av golfens värld, erbjuder de plagg och tillbehör som designats för att passa både på och utanför golfbanan. Varför nöja sig med traditionella golfkläder när du kan ha mode som utstrålar stil och komfort både på banan och i vardagen?

Läs mer om klänningen här

Från Mood Board till Modeikon

Peggy Sport började som ett mood board-konto på Pinterest. De hämtade inspiration från vintage sportkläder från 80- och 90-talet, blandade starka färger med lekfull estetik, och tog intryck av eleganta kvinnor och män, idrottsklubbar och country clubs från förr.

Läs mer om golfkepsarna här

Ett Budskap som Bärare

Peggy Sport grundades med ett tydligt syfte: att locka fler unga kvinnor till golfen. Genom sina kläder vill de berätta en historia och förmedla ett budskap om aktivitet, självvård, och vikten av att vara snäll mot sig själv. Deras plagg är inte bara kläder; de är ett uttryck för en livsstil.

Läs mer om deras sweatshirt här

Varför Peggy Sport?

Varför välja Peggy Sport? För att de erbjuder något unikt - lyxiga, prisvärda produkter designade för den moderna kvinnliga golfspelaren. Det handlar inte bara om att se bra ut på golfbanan, utan om att känna sig bra både på och utanför den.

Läs mer om den blå kepsen här

Upptäck Peggy Sport hos oss idag! Oavsett om du är en inbiten golfare eller bara älskar en lekfull och elegant stil, har Peggy Sport något för dig. Bli en del av denna stilrevolution och upplev golfmode som det borde vara - modernt, bekvämt och helt enkelt fantastiskt. 🏌️‍♀️👗🧢

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar