En golfpegg som ska användas i en ölburk

Sätt fart på nästa golfrunda med Shottee Golf Tee från Pins & Aces

Börja din nästa golfrunda med ett brak genom att prova The Shottee Golf pegg! Denna innovativa golfpegg är det perfekta tillbehöret för alla som vill höja nivån på sitt spel och samtidigt ha kul på banan.
Reklambild som visar en uppfinningsrik golfpegg där en burk är fäst vid en golfboll, omgiven av tee-peggar i blått och rött, med texten 'MAKES A GREAT GIFT FOR ANY GOLFER' placerad ovanpå, föreslår en presentidé för golfentusiaster.

The Shottee Golf pegg är designad för att du ska kunna öppna din favoritdryck på banan och använda burken som pegg. Det är den första och enda golfteen som är speciellt utformad för att kunna shotgunna direkt från ditt utslag.

Men The Shottee Golf pegg är inte bara kul, den är också praktisk. Du slipper oroa dig för att tappa bort eller glömma bort din vanliga pegg. Dessutom är The Shottee Golf pegg designad för att fungera med alla typer av burkar, så du kan använda den med din favoritdryck.
En samling av färgglada golfpeggar i rött, blått, svart och vitt utspridda på en ljus bakgrund, med fokus på en blå pegg i förgrunden.

Så varför inte prova något nytt och spännande på din nästa golfrunda? Med The Shottee Golf pegg kan du höja nivån på ditt spel och ha kul samtidigt. På 2Gringos.se hittar du inte bara The Shottee Golf pegg, utan också andra udda och lite coolare märken som kan göra din golfrunda ännu mer spännande. Besök vår golfbutik för att upptäcka fler innovativa produkter som kan ta ditt golfspel till nya höjder.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar