Bild på fyra golfbollpaket med texten Shank-it-golf

Shankit Golf introducerar en ny linje av golfbollar: SHANKSOFT+ Urethan

Shankit Golf har nyligen lanserat sin senaste produkt, SHANKSOFT+ 3 Piece Urethane Golf Balls, vilket markerar ett spännande tillskott till deras redan imponerande sortiment. Dessa golfbollar är designade för att erbjuda golfare på alla nivåer både prestanda och stil, perfekt anpassade för spelet på greenen.

Bild på golfbollpaket, på golfbollarna står det "you suck"

Om SHANKSOFT+ 3 Piece Urethane Golf Balls

Varje låda innehåller ett dussin bollar, konstruerade i tre delar från ett hållbart uretanmaterial. Denna konstruktion är inte bara robust, utan även utformad för att ge en mid-level spin som hjälper till att kontrollera skotten mot greenen. Uretanets egenskaper bidrar till både känsla och hållbarhet, vilket gör dessa bollar till ett utmärkt val för golfare som strävar efter att förbättra sitt spel.

Färgglada kartonger för golfbollar

Design och Variationer

Shankit Golf står inte bara ut för sin kvalitet utan även för sina unika och roliga designs. Denna nya linje inkluderar fyra olika varianter:

  • 3 Putt King Golf Balls: Perfekt för golfaren som med en glimt i ögat vill tackla utmaningarna på greenen.
  • Legalize Mulligans Golf Balls: Ett måste för spelaren som uppskattar en andra chans.
  • You Suck Golf Balls: För dagar när golfen är mer humor än precision.
  • Skull Golf Balls: En favorit för den som vill tillföra en extra tuff touch till sin golfutrustning.
Bild på golfbollpaket med texten "3 putt king""

Tillgänglighet

Vi på 2Gringos är stolta över att kunna meddela att dessa spännande nya golfbollar snart är tillgängliga för köp. För de som är intresserade av att lägga till SHANKSOFT+ bollarna i sin golfbag, besök vår golfshop 2Gringos Golfbollar där de inom kort kommer att finnas tillgängliga för förbeställning.

Bild på golfbollpaket med en golfboll framför med texten Legalize Mulligans

Med Shankit Golfs nya golfbollar kan du inte bara förbättra ditt spel på banan men också göra det med stil. Oavsett om du är ute efter kontroll, känsla eller bara vill ha en golfboll som uttrycker din personlighet, har Shankit Golf dig täckt. Följ med oss på 2Gringos för att bli bland de första att fånga upp dessa nytillskott i din golfarsenal!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar