Närbild på en golfspelares hand som greppar en golfklubba, med en vit golfhandske prydd med ölglas och logotypen med korslagda golfklubbor och en golfboll, mot en bakgrund av en golfbana.

Skäm bort dig själv på nästa ölgolf med våra humoristiska och funktionella produkter

Nästa nästa ölgolfrunda med grabbarna är på gång, och det är dags att ladda upp med de perfekta produkterna för en minnesvärd dag på golfbanan. En produkt som definitivt kommer att sätta stilen och skapa rätt stämning är vår Beer Golfhandske.

Denna handske är tillverkad av högkvalitativt Cabretta-läder som garanterar både komfort och hållbarhet under dina golfrundor. Men det är den unika och humoristiska tryckningen som verkligen sticker ut. Handsken ger dig en festlig och avslappnad känsla samtidigt som du kan ha med dig din favoritdryck till golfbanan och njuta av spelet med stil. Tryckningen är av hög kvalitet och kommer att hålla länge utan att blekna eller slitas bort.

För att smyga med öl på vilken golfbana som helst har vi också det perfekta tillbehöret - golfkylröret. Detta 7-facks ölfodral glider smidigt ner i de flesta vanliga golfbagar och döljer helt dina öl. Med sin isolerade konstruktion och halkfria yta håller denna kylväska dina drycker kalla under hela rundan. Du kan vara säker på att din öl förblir kyld och redo att avnjutas när du behöver den som mest.

För att hålla dina drycker extra kalla i kylröret har vi också kylklampar som är perfekt utformade för att passa mellan burkarna i din ölkylväska. Varje förpackning innehåller 7 isbitar som förlänger tiden då dina drycker förblir kalla. Med dessa kylklampar kan du vara säker på att din öl förblir uppfriskande även under de varmaste golfrundorna.

Och för en extra rolig twist under rundan har vi SHOTTEE GOLF TEE, den första och enda golfpeggen som är designad specifikt för att du ska kunna "shotguna" rakt av tee-shotten! Med denna unika peg-design kan du enkelt punktera en burk, svinga iväg bollen och samtidigt njuta av en snabb klunk öl. Detta är den perfekta accessoaren för en riktigt rolig runda med golfkompisarna och kommer definitivt att imponera på dem.

Uttryck din medlemskap i Broken Clubs Club med vår unika golfbollstämpel - En perfekt lösning för att komma ihåg din boll på ölgolfen! Då det inte alltid är lätt att komma ihåg vilken boll du slog ut med efter ett antal öl.

Avslutningsvis har vi Somebody's Closer bollmarkör, en distinkt bollmarkör i Happy Gilmore-stil. Denna magnetiska markör är perfekt för att visa din personliga stil på golfbanan och passar på alla platta magnetiska klämmor. Med denna markör kan du lägga till en extra touch av humor och personlighet i ditt spel.

Så se till att vara välutrustad med dessa roliga och funktionella produkter inför nästa nästa ölgolfrunda med grabbarna. Det kommer definitivt att bli en minnesvärd dag full av skratt, skickliga slag och gemenskap.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar