Fyra golfare som hänger på en golfbil, de ser ut att ha väldigt kul.

Största golfturneringarna 2023

År 2023 kommer att bli ett spännande år för golfentusiaster världen över, med flera av de största och mest prestigefyllda turneringarna som arrangeras runt om i världen. Här är en översikt över några av de största golfturneringarna som kommer att äga rum under 2023.

Headcover som är neonfärgat och kaxigt med texten Noonan golf på, mot en vit bakgrund


The Masters Tournament
The Masters Tournament är en av de mest ikoniska golfturneringarna i världen och anses av många som den mest prestigefyllda av dem alla. Turneringen äger rum varje år på Augusta National Golf Club i Augusta, Georgia, USA. År 2023 kommer Masters att hållas från den 6:e till den 9:e april och kommer att bjuda på fyra dagar av spännande golf. Så denna turnering har redan varit.

US Open
US Open är en annan av de största golfturneringarna i världen och en av de fyra stora mästerskapen. Turneringen äger rum årligen på olika banor runt om i USA. År 2023 kommer US Open att hållas på North Shore Country Club i Glenview, Illinois från den 15:e till den 18:e juni.

LIV Golf Valderrama

Valderrama som är en del av LIV International-serien. Denna turnering kommer att äga rum i tre dagar, från den 30 juni, på det välkända Real Club Valderrama i Sotogrande, Cádiz i Spanien.

Valderrama är ingen främling för professionella golfevenemang, eftersom klubben tidigare har varit värd för Ryder Cup år 1997 och två WGC-turneringar år 1999 och 2000. Med sådan en imponerande historia som värd för stora golfturneringar, kan vi vänta oss att LIV Golf Valderrama kommer att bjuda på en fantastisk tävling med många av världens bästa spelare

Headcover som är blått och rosa, med texten Noonan på


The Open Championship
The Open Championship, även känd som British Open, är det äldsta av de fyra stora mästerskapen och äger rum på olika banor runt om i Storbritannien. År 2023 kommer The Open att hållas på Royal Troon Golf Club i Troon, Skottland från den 20:e till den 23:e juli.

PGA Championship
PGA Championship är den fjärde och sista av de fyra stora mästerskapen och äger rum på olika banor runt om i USA. År 2023 kommer PGA Championship att hållas på Oak Hill Country Club i Rochester, New York från den 10:e till den 13:e augusti.

Headcover som är 90tals insperierad och texten Ly looking goodly.


Ryder Cup
Ryder Cup är en av de mest prestigefyllda lagspels-golfturneringarna i världen och äger rum vartannat år mellan ett europeiskt och amerikanskt lag. År 2023 kommer Ryder Cup att hållas på Marco Simone Golf and Country Club i Rom, Italien från den 29:e september till den 1:a oktober.

Presidents Cup
Presidents Cup är en annan prestigefylld lagspels-golfturnering som äger rum vartannat år mellan ett internationellt och amerikanskt lag. År 2023 kommer Presidents Cup att hållas på Royal Montreal Golf Club i Montreal, Kanada från den 26:e till den 29:e oktober.

Dessa är bara några av de största golfturneringarna som kommer att äga rum under 2023. Det finns många fler mindre turneringar runt om i världen som också kommer att bjuda på spännande golf. Men oavsett vilken turnering du följer eller vilken spelare du hejar på, kommer 2023 att vara ett år fullt av spännande och prestigefyllda golfturneringar. Så se till att markera dina kalendrar och förbereda dig på att se några av de bästa spelarna i världen tävla om de största titlarna inom golf.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar