Tillverka din egna unika golfkeps!

Tillverka din egna unika golfkeps!

Har ni tröttnat på att använda samma tråkiga golfkeps som alla andra på banan? Då har vi på 2Gringos den perfekta lösningen för er - våra unika golfkepsar som vi tillverkar med ert eget spilltyg!

Våra golfkepsar är tillverkade av högkvalitativa återvunna material och spilltyger. Varje golfkeps är helt unik och tillverkas efter just era önskemål och design. Så oavsett om du vill ha en golfkeps i din favoritfärg eller med ditt favoritmönster, så fixar vi det!

Men det är inte bara utseendet som gör våra golfkepsar så speciella. Varje golfkeps är utrustad med en peghållare och magnet i skärmen, vilket gör att du alltid har din markör inom räckhåll. Du behöver aldrig mer oroa dig för att tappa bort din markör på banan.Så vill du skilja dig från mängden och ha en helt unik golfkeps som ingen annan har? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att ta fram din alldeles egna golfkeps. Vi tar hand om hela tillverkningsprocessen, från design till produktion, så att du kan fokusera på att spela din bästa golf.

Och det bästa av allt? Våra golfkepsar tillverkas av återvunna material och spilltyger, vilket gör dem till ett miljövänligt val för alla golfare där ute som bryr sig om vår planet. Så inte bara ser du bra ut på banan, du gör också en insats för miljön!

Så vad väntar du på? Kontakta oss idag och beställ din alldeles egna unika golfkeps från 2Gringos. Vi garanterar att du inte kommer att ångra dig!

Kontakta oss för ett prata golfkepsar.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar