En förpackning med 'TOUR TEE' golf peggar, marknadsförd med 'LESS FRICTION = MORE DISTANCE'. Dessa peggar är godkända av USGA och tillverkade av återvunnen plast, med tillägget 'ADD 22+ YARDS TO YOUR TEE'.

Tour Tee – Kan 11 Extra Meter Förändra Ditt Golfspel

Tänk dig scenariot: Du står där på utslagsplatsen, vattenhindret framför dig skrämmande som alltid. Du har varit här förr, kämpat för att nå över vattnet, speciellt när utslaget ligger längre bak än vanligt. Men vad händer om jag berättar att en liten förändring i din utrustning kunde lägga till hela 11 meter till ditt slag? Det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur?

Det är här Tour Tee kommer in i bilden. Denna lilla uppfinning påstår sig kunna ge ditt spel just den boosten. Nu, jag vet vad du tänker – "11 meter, verkligen?" Men tänk på möjligheterna! På min hemmabana, till exempel, har vi detta utmanande vattenhinder. Varje gång jag står där, önskar jag att jag kunde ge bollen det där lilla extra för att säkert nå över. Med Tour Tee kan detta vara möjligt.

Så hur fungerar det? Jo, det handlar om designen. Den taggade spetsen ser till att peggen håller sig stadigt i marken, vilket ger en mer stabil och kraftfull utslagsbas. Kombinera detta med dess USGA-godkända form, och du har en recept på framgång.

En grön förpackning Tour tee PRO.

Men det slutar inte där. Förutom att ge extra meter till ditt spel, är Tour Tee också byggd för att hålla. Så du behöver inte oroa dig för att byta peg mitt i rundan. Och med dess inbyggda spårsrenare och divot-verktyg, är du alltid redo för nästa slag.

Och ja, för alla miljövänner därute, varje Tour Tee är gjord av återvunnen plast. Så inte bara förbättrar du ditt spel, du gör också en insats för planeten.

Så, är det dags att utmana det där vattenhindret igen? Med Tour Tee i bagaget kanske den där extra distansen inte bara är en dröm, utan en verklighet. Ge det ett försök, och vem vet, kanske är det just det du behöver för att ta ditt spel till nya höjder!

Köp Tour tee Pro

Köp Tour tee Combo

Se fler av våra golfpeggar

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar