Upptäck Banan Med Ny Teknologi från Blue Tees

Upptäck Banan Med Ny Teknologi från Blue Tees

Golfvärlden är på väg att förändras tack vare de innovativa produkterna från Blue Tees. Denna ledande tillverkare av golfutrustning har lanserat två banbrytande produkter som inte bara höjer din spelupplevelse utan även revolutionerar sättet du navigerar banan på.

The Player är en trådlös högtalare som inte bara ger dig en otrolig ljudupplevelse utan också är utrustad med en kraftfull inbyggd magnetremsa. Den här magneten gör det möjligt för dig att enkelt fästa högtalaren på golfvagnen, vilket ger dig möjlighet att njuta av din favoritmusik eller podcaster medan du spelar. Med överlägset ljud, power bank-funktion, möjlighet till dubbla anslutningar och en räckvidd på upp till 30 meter kommer du inte att missa något med The Player.

För de som söker teknisk precision har Blue Tees utvecklat Series 3 Max Rangefinder, som redan har utsetts till Golf Editors Choice. Den här rangefindern är utrustad med avancerad teknologi, inklusive aktiv sluttningsswitch, automatisk omgivande display, avancerat flagglås, pulsvibration och en kristallklar display. Den inbyggda magnetremsan gör det enkelt att snabbt fästa rangefindern på din vagn, vilket ger dig exakt avståndsinformation upp till 830meter. Den är dessutom vattentät och byggd för att klara alla väderförhållanden.

Med Blue Tees' nya teknologi blir varje golfrunda inte bara en sportaktivitet utan även en upplevelse i sig. Utforska banan på ett nytt sätt, ta med din favoritmusik och få exakt avståndsinformation med dessa banbrytande produkter. Besök din närmaste golfbutik idag och upptäck framtiden för golfspel med Blue Tees.

Besök vår webbshop under tillbehör för att läsa mer

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar