Upptäck den nya Broken Clubs Club-kollektionen: För golfare som känt frustrationen och värnar om miljön

Upptäck den nya Broken Clubs Club-kollektionen: För golfare som känt frustrationen och värnar om miljön

Vi är glada att kunna presentera vår senaste kollektion - Broken Clubs Club. För alla er golfare och golfentusiaster som har känt på frustrationen av att knäcka en golfklubba och samtidigt vill uttrycka er stil och hållbarhetsmedvetenhet, är detta en kollektion ni inte får missa.

Känslan av frustration: Golf är en fantastisk sport som ger oss glädje, utmaningar och minnen för livet. Men låt oss vara ärliga, vi har alla upplevt den ögonblickliga vreden när en klubba går sönder. Det är den gemensamma upplevelsen av frustration som har inspirerat oss att skapa Broken Clubs Club-kollektionen.

Fokus på hållbarhet: På 2Gringos strävar vi efter att erbjuda mode med hänsyn till vår planet. Vi är stolta över att säga att både Bucket haten och T-shirten i Broken Clubs Club-kollektionen är tillverkade med omsorg och medvetenhet om miljön. Bucket haten är gjord av 80% återvunnen bomull och 20% återvunnen polyester, medan T-shirten är tillverkad av ekologisk bomull. Genom att välja återvunna och ekologiska material visar vi vårt engagemang för en mer hållbar framtid.

Produkterna i kollektionen: Broken Clubs Club-kollektionen består av två fantastiska produkter som kommer att göra dig både snygg och medveten om miljön. Vår Bucket Hat är perfekt för att skydda dig mot solens strålar på golfbanan eller under dina äventyr. Den är gjord av återvunnen bomull och polyester och har en golfande gris tryckt på framsidan för en lekfull touch.

För att komplettera din stil har vi också vår mjuka och stilrena T-shirt. Den är tillverkad av ekologisk bomull och har den ikoniska Broken Clubs Club-logotypen tryckt på bröstet. Denna T-shirt är perfekt för både män och kvinnor som vill uttrycka sin passion för golf och samtidigt vara medvetna om sitt fotavtryck på miljön.

Bli en del av klubben: Broken Clubs Club-kollektionen är inte bara för dem som har knäckt en golfklubba, utan för alla golfare och golfentusiaster som värdesätter gemenskap, stil och hållbarhet. Genom att bära dessa produkter visar du att du är en del av den exklusiva klubben för dem som har känt golfens frustration och vill vara en del av lösningen.

Utforska kollektionen: Besök vår hemsida för att utforska och köpa produkterna från Broken Clubs Club-kollektionen. Vi är säkra på att du kommer att hitta något som passar din stil och dina värderingar. Ge din golfoutfit den sista touchen och visa upp din passion för golf och hållbarhet med Broken Clubs Club.

Vi på 2Gringos är stolta över att kunna erbjuda en kollektion som kombinerar golfens gemenskap med hållbarhet. Genom att välja återvunna material och ekologisk bomull tar vi små steg mot att göra golfmodet mer hållbart och inspirerande. Så varför inte gå med i klubben och visa upp din stil och medvetenhet? Upplev Broken Clubs Club-kollektionen idag och bli en del av gemenskapen för golfare som känt frustrationen och värnar om miljön.

Se vår Bucket hat här

Se vår t-shirt här

Golfbollstämpeln här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar