En vit golfboll med texten 'A GOLF THING' och en färgstark markör i form av en grinande krokodil framför den, på en konstgjord grön gräsmatta.

Upptäck det breda utbudet av nya golfmarkörer hos 2Gringos!

Golfentusiaster är alltid på jakt efter unika och inspirerande golfmarkörer för att sätta sin personliga prägel på spelet. Om du också är en sådan entusiast, har vi goda nyheter för dig! Butiken 2Gringos har precis släppt en spännande kollektion av golfmarkörer från A golf Thing som är säkra på att tilltala både golfproffs och amatörer. Dessa markörer är inte bara praktiska, de är också konstverk som inspirerats av några av golfsportens mest ikoniska filmer och karaktärer. Läs vidare för att få en överblick över det breda utbudet av nya golfmarkörer som finns tillgängliga hos 2Gringos.

En vit golfboll med texten 'A GOLF THING' och en färgstark markör i form av happy Gilmore caddie, på en konstgjord grön gräsmatta
  1. Happy Gilmore-inspirerad golfbollsmarkör: För de som älskar den klassiska filmen Happy Gilmore har de skapat en golfmarkör som betalar hyllning till denna ikoniska karaktär. Denna markör är tillverkad i högkvalitativt material och har en distinkt design som fångar essensen av Happy Gilmores golfstil. Med en höjd på 3,17 cm och magnetisk funktion passar den perfekt på alla platta magnetiska klämmor. Det är en fantastisk markör som kommer att se bra ut både bakom bollen och på greenen!

  2. Caddyshack-inspirerad golfbollsmarkör: Om du är en fan av filmen Caddyshack kommer du att älska den inspirerande golfmarkören som a golf thing har skapat. Denna markör är magnetisk och enkel att fästa på alla platta magnetiska klämmor. Med sin unika design och höjd på 3,17 cm blir den en perfekt komplettering till din golfutrustning. Oavsett om du vill visa upp den bakom bollen eller på greenen kommer denna markör att fånga allas uppmärksamhet.

  3. Bored Rickie NFT-golfbollsmarkör: För de som söker något extra unikt och exklusivt har A golf thing också introducerat en NFT-golfbollsmarkör med namnet Bored Rickie. Denna markör är skapad med det senaste inom digital konst och är ett samlarobjekt för golfentusiaster. Den är magnetisk och enkel att använda med alla platta magnetiska klämmor. Med sin distinkta design och exklusivitet kommer denna markör att ge en extra touch av elegans till ditt spel.

Det är dags att ge din golfupplevelse en extra touch av personlighet och stil med hjälp av 2Gringos nya golfmarkörer. Oavsett om du är en fan av Happy Gilmore, Caddyshack eller letar efter något unikt som en Bored Rickie NFT-markör, har 2Gringos något för dig. Utforska deras breda utbud och låt ditt spel få en extra touch av inspiration och kreativitet. Ta din golfupplevelse till nästa nivå med dessa fantastiska golfmarkörer från 2Gringos!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar