Upptäck fördelarna med brevlådeklubbar inom golfen

Upptäck fördelarna med brevlådeklubbar inom golfen

Brevlådeklubbar, även kända som "greenfeemedlemskap," kan väcka kontroverser bland golfare. Men dessa klubbar fyller en viktig funktion inom golfsporten och erbjuder ekonomiska alternativ för spelare med varierande spelvanor. Läs vidare för att lära dig mer om konceptet och upptäcka några av Sveriges bästa brevlådeklubbar för 2023.

När man blir medlem i en brevlådeklubb eller köper ett greenfeemedlemskap gör man det vanligtvis när man är osäker på hur mycket golf man kommer att spela under året eller om man förväntar sig att spela relativt sällan. Konceptet går ut på att istället för att betala stora belopp för ett medlemskap där man får spela hur mycket man vill, kan man köpa ett billigare medlemskap och betala greenfee de få gånger man faktiskt spelar. Detta ger ekonomiska fördelar för dem som inte spelar golf regelbundet.

Här är några av Sveriges brevlådeklubbar för 2023:

  1. Cloud golf club 345 kr
  2. Vinbergs GK - Pris: 375 kr
  3. Happy golfer Stockholm 385 kr
  4. Bryttsätter GK 380 kr
  5. Kiladalens GK - Pris: 495 kr, inkluderar 1 niohålsgreenfee.
  6. Sparren GK - Pris: 595 kr, inkluderar 1 greenfeebiljett.
  7. Kungälv-Kode GK - Pris: 690 kr, inkluderar 1 greenfeebiljett.
  8. Mölndals GK - Pris: 695 kr
  9. Lycke Golf & Country Club - Pris: 750 kr
  10. Bråvikens GK - Pris: 795 kr, inkluderar 1 greenfeebiljett.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja en brevlådeklubb som passar ens egen spelvanor och ekonomiska situation. Dessa klubbar är främst utformade för golfare som spelar relativt sällan under en säsong. Om man spelar golf frekvent kan det i de flesta fall vara mer ekonomiskt att bli medlem i en "riktig" klubb.

Oavsett vilken typ av medlemskap du väljer, erbjuder brevlådeklubbar en flexibel och kostnadseffektiv möjlighet för golfare att njuta av sporten utan att behöva binda sig till ett traditionellt medlemskap. Så, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare, finns det alternativ för alla inom golfvärlden.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar