En serietidning i nio rutor som skildrar en fågel som spelar golf, och ständigt misslyckas med sitt puttande

Varför Bli Bra på Golf? 5 Skäl att Hålla sig Borta från Proffsnivån!

Golf är en underbar sport som kan erbjuda timmar av avkoppling, utmaning och glädje. Men det betyder inte att du måste bli en mästare på golf för att njuta av allt det har att erbjuda. Faktum är att det finns några starka skäl till varför du bör undvika att bli för bra på golf. I det här blogginlägget kommer vi att avslöja fem anledningar till varför du ska hålla dig borta från proffsnivån i golf.

  1. Du kommer bli ruinerad: Att bli en professionell golfspelare kräver massor av träning, utrustning och tävlingsavgifter. Innan du vet ordet av det kommer ditt bankkonto att vara tomt. Räkna med att sälja din bil, ditt hus och till och med din själ för att finansiera din professionella golfkarriär. Så varför inte spara dina pengar och njuta av en avslappnad golfrunda med vännerna istället?

  2. Du kommer tappa vänner: Ju bättre du blir på golf, desto mer konkurrensinriktat blir det. Vännerna du brukade spela med kommer att undvika dig som pesten för att undvika den pinsamma stunden då de förlorar mot dig gång på gång. Så varför inte behålla dina vänner genom att hålla dig till en nivå där alla kan ha kul och skratta åt sina dåliga slag?

  3. Du kommer bli besatt: Att bli en mästare på golf kräver tid, engagemang och massor av träning. Innan du vet ordet av det kommer du att vakna upp mitt i natten och drömma om perfekta golfsvingar och puttar. Du kommer att spendera timmar på träningsanläggningar och förlora räkningen över hur många golflektioner du har tagit. Är det verkligen värt att bli besatt av en vit boll och en klubba?

  4. Du kommer förlora ditt sinne: Golf är redan en sport som kan testa ditt tålamod till bristningsgränsen. Men att bli en proffs i golf kommer att ta dig till en helt ny nivå av galenskap. Missade puttar och sliceade drives kommer att få dig att tvivla på din egen existens. Du kommer att slå klubbor i marken och skrika åt oskyldiga åskådare. Så varför inte behålla ditt förnuft och njuta av en avslappnad runda utan att förlora kontrollen?

  5. Du kommer aldrig att få spela på klubbens "pitch and putt-bana" igen: Om du blir en golfmästare kommer du att förvisa dig själv från de enkla glädjerna i livet, som att spela på lokala klubbens enklabana. Du kommer att vara för bra för dessa små banor och tvingas ut på stora, krävande mästerskapsbanor istället. Så varför inte bevara den oskuldsfulla glädjen i att spela en kort, rolig runda på "pitch and putt-banan"?

Så där har du det från 2Gringos - fem skäl till varför du inte bör bli för bra på golf. Spara dina pengar, behåll dina vänner, bevara ditt förnuft och njut av de enkla glädjerna i att spela golf utan att förvandla det till en allvarlig tävling. Släpp ut lite skratt på banan, låt de dåliga slaggen rinna av dig och njut av den avkopplande atmosfären. För ibland är det helt enkelt bättre att vara en medelmåtta och ha kul än att vara en golfmästare och förlora allt annat! Eller?

Nedan finner du 2Gringos senaste golfkepsar, så snygga, så unika!

Golfkeps med en kamouflagemönstrad ovandel i toner av grönt, rosa och grått, med en svart skärm och en golfmarkör som är en grön krokodil på sidan, märkt med '2 Gringos' på fronten.
Designer golfkeps med ett blått tyg som har ett färgglatt mönster av flygande fåglar och gröna blad, kombinerat med en kontrasterande brun skärm, och en etikett med texten 'Två Gringos' på fronten
Stilfull golfkeps med kamouflagemönster i grönt och jordfärger med inslag av blomtryck, en brun rutig skärm, prydd med en etikett som visar '2 Gringos' och en golfmarkör liknade en gnagare på sidan.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar