Vi har granskat Blue Tees Series 3 Max Laser-avståndsmätare och här är vårt omdöme.

Vi har granskat Blue Tees Series 3 Max Laser-avståndsmätare och här är vårt omdöme.

Den här avståndsmätaren från en nykomling på marknaden står ut med sitt högkvalitativa utförande och användarvänlighet. Man får snabbt korrekta avstånd presenterade utan krångel, något som gör denna enhet till en stark konkurrent i sitt segment.

Varför ska man välja Blue Tees Series 3 Max? Det finns flera anledningar att välja denna laser-avståndsmätare. Först och främst erbjuder den enastående klarhet och hastighet i avläsningen. Designen är premium utan att för den delen vara för kostsam. Enheten är också ett utmärkt val när det kommer till prisvärdhet.

Finns det något man bör tänka på? Ett mindre problem som vi märkte var att den magnetiska remmen på fodralet tenderar att lossna.

Vårt "expertteam" spenderar timmar på att testa och jämföra produkter för att du ska kunna göra det bästa valet för dina behov.

Blue Tees Golf kan vara en ny aktör, men deras ambition är tydlig – att skapa produkter som presterar på toppnivå till ett överkomligt pris. Marknaden för laser-avståndsmätare är tämligen mättad, men med S3 Max-modellen får man en high-end-produkt som säljs direkt till konsumenten, vilket är fördelaktigt för golfspelaren som vill ha kvalitet utan att tömma plånboken.

Blue Tees lanserades 2019 av fyra golfentusiaster som såg en möjlighet att erbjuda en premiumlaser till ett lägre pris än konkurrenterna. S3 Max är deras flaggskeppsprodukt.

Det som direkt fångar uppmärksamheten med S3 Max är den kristallklara displayen. Den är alltid lätt att avläsa, oavsett om det är skymning eller en grå morgon tack vare en ljustransmission på 88 procent – något som är sällsynt i denna produktkategori.

Liksom de bästa modellerna från Bushnell har S3 Max funktioner som låser målet och vibration som bekräftar att du har rätt mål, vilket minskar gissningar och sparar tid. Denna avståndsmätare har också en lutningsfunktion som kompenserar för höjdskillnader, vilket är särskilt användbart på nya banor.

En annan höjdpunkt är hastigheten som avståndet visas på displayen – det är praktiskt taget ingen fördröjning.

En särskild funktion är den inbyggda magnetremsan, som låter dig fästa lasern på vilken metallyta som helst. Även om magnetlåset som håller lasern på plats kan förbättras eftersom det ibland kan lossna, så är det en detalj som sticker ut från mängden.

Enheten finns i tre färger – marinblå, svart och rosa – och har redan börjat få uppmärksamhet på sociala medier. Dessutom erbjuder Blue Tees 60 dagars nöjdhetsgaranti och två års garanti, vilket ger extra trygghet vid köp.

Läs mer om Blue tees här

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar