Vilken proffs damgolfare klär sig bäst?

Vilken proffs damgolfare klär sig bäst?

När det gäller golfkläder finns det en hel del spelare som sticker ut på banan. Vi pratar inte om de som råkar slå en boll i vattenhindret, utan de som klär sig så coolt att även sandbunkern blir avundsjuk.
Michelle Wie West är en omtalad stil ikon. Hon är inte rädd för att experimentera med mönster och färger och har visat upp allt från tryckta klänningar till flammande byxor. När hon går ut på banan vet man aldrig vad som väntar – förutom kanske en del birdies och eagles.


Lexi Thompson föredrar att klä sig i sportiga plagg som ger henne full rörelsefrihet när hon svingar klubban. Hon är ofta klädd i färgstarka plagg som skriker ”här kommer jag!”. Och med hennes talang är det svårt att inte titta när hon spelar.
Charley Hull
Charley Hull är en annan spelare som är känd för sin stil. Hon föredrar att bära kläder som sitter som en andra hud, ofta i klassiskt svart och vitt. Men hon är inte rädd för att lägga till en pop av färg med accessoarer som ger en personlig touch.
anna nordqvist
Anna Nordqvist har en mer elegant stil på banan. Hon klär sig i neutrala färger som grått och beige, och visar att du inte behöver bära en massa färger för att se bra ut. Hon har definitivt bevisat att mindre kan vara mer.


Paula Creamer har en stil som matchar hennes imponerande prestationer på banan. Hon klär sig i färgglada plagg och tillbehör som får henne att sticka ut. Hennes solglasögon och hattar är lika imponerande som hennes drives och puttar.

Varje år utser 2Gringos ut de mest unika och modiga Svenska golfarna, se 2023 lista här.

Så, oavsett vilken stil du gillar på banan, finns det ingen tvekan om att dessa spelare är stilmässiga mästare. Nu återstår bara att se vilken klädstil som blir trendigast på de kommande turneringarna – kanske blir det tryckta byxor eller färgstarka solglasögon? Vi får helt enkelt vänta och se. Men det vi vet är att vi har fullt med snygga kläder i butiken.

Se våra golfkläder.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar