BCC Tour 2025

Tyvärr blir årets upplaga 2024 framskjuten till nästa år, detta pga. att vi haft svårare att hitta rätt sponsorer än vad vi föreställt oss. Och vi vill inte göra något halvhjärtat som inte blir så episkt som vi föreställt oss. Men vi börjar redan nu att jobba inför nästa års upplaga och kommer självklart att kompensera våra medlemmar i BCC på ett mer än skäligt sätt för denna tappade förmån.

BCC Tour 2025: En Episk Digital Golftävling

Välkommen till BCC Tour 2025, den episka golftävlingen som bryter gränserna för traditionella golftävlingar. Som en stolt representant för Broken Clubs Club, introducerar vi en tävling som är helt digital och utvecklad för att passa alla entusiaster.

Tävlingsformat:
BCC Tour 2025 är uppdelad i tre spännande deltävlingar som sträcker sig över nästan hela säsongen, från 1 maj till 29 september. Denna tävlingsstruktur ger deltagarna möjlighet att utmana sig själva och sina motståndare över en längre tidsperiod. Varje deltävling spelas via Golf Game Book appen och du kan delta var du än befinner dig i vårt vackra avlånga land.

Totalpoäng och Utlottningar:
Deltagarna kommer att tävla om den prestigefyllda titeln som mästare av BCC Tour 2025. Även om äran är den främsta belöningen, har vi också en total vinstpott på minst 30 000 kr som alla tävlande har chansen att vinna. Dessutom kommer spännande utlottningar att äga rum längs vägen, tack vare våra fantastiska samarbetspartners. Detta gör BCC Tour 2025 inte bara en tävling, utan också en möjlighet att vinna fantastiska priser och skapa minnen för livet.

Endast för Inbjudna:
Observera att BCC Tour 2025 är en sluten tävling som genomförs i Golf Game Book appen. Endast de som har blivit inbjudna via länk har möjlighet att delta.

Håll utkik för mer detaljerad information kring tävlingen när det närmar sig! Vi lovar att slå på stora trumman när anmälan öppnar. Gör dig redo för en golftävling som du aldrig har upplevt förut - BCC Tour 2025 är här för att definiera den nya standarden för digitala golftävlingar!

En kvinna och en man i likadana vita golfkläder

Deltävling 1

Totalt antal spelade rundor

BCC Tour 2024 Deltävling: Utmana Gränserna

Välkommen till den spännande deltävlingen i BCC Tour 2024, där vi utmanar dig att testa dina golffärdigheter som aldrig förr. I denna deltävling är det mer din uthållighet än din prestation som räknas – spela så många 18-hålsrundor du kan mellan den 1 maj och den 29 september. Vi uppmanar dig att ta upp handsken och ge ditt bästa på banan.

Tävlingsformat:
Under perioden 1/5 till 29/9 är det din uppgift att spela så många 18-hålsrundor du kan. Varje runda är en chans att förbättra din skicklighet och öka ditt poängantal. Scoreboard och registrering av dina rundor sker enkelt och smidigt i Golf Gamebook appen. Här har du möjlighet att visa upp din talang och kämparanda.

Utmana Dig Själv:
Denna deltävling handlar inte bara om att slå dina motståndare, utan också om att utmana dig själv. Ge dig ut på banan och se hur många rundor du kan klara av inom den angivna tidsramen. Din ihärdighet och skicklighet kommer att vara nyckeln till framgång.

Golf Gamebook Appen:
För att delta, använd Golf Gamebook appen för att registrera dina rundor och hålla koll på ditt poängantal. Det är enkelt att använda och ger dig möjlighet att följa din egen utveckling samt jämföra dig med andra deltagare.

Denna deltävling är en fantastisk möjlighet att utveckla dina golffärdigheter, tävla med andra entusiaster och framför allt, ha kul på banan. Så, ta på dig dina golfskor, greppa din klubba och ge dig ut på äventyret. Vi ser fram emot att se dig på leaderboarden och önskar dig lycka till!

Till anmälan

Deltävling 2

Totalt antal spelade banor

Vi uppmanar dig att utforska världen genom spelets alla fina banor eller att utforska de pittoreska platserna precis runt hörnet här i Sverige. Med Golf Gamebook får du tillgång till en imponerande samling av över 40 000 banor över hela världen. Din utmaning? Spela så många olika banor du bara kan mellan den 1 maj och den 23 september.

En Oändlig Golfresa:
Denna deltävling handlar inte bara om att tävla, det handlar också om att utforska skönheten i golfsporten. Oavsett om du drömmer om att spela på exotiska platser långt borta eller upptäcka gömda pärlor nära hemmet, har Golf Gamebook banor som passar alla önskemål och smaker.

En Värld Av Möjligheter:
Från Sveriges gröna ängar till avlägsna platser runt om i världen, Golf Gamebook ger dig möjligheten att utmana dig själv på olika sätt på varje bana du spelar. Varje bana är en ny möjlighet att förbättra ditt spel och njuta av den underbara naturen runt dig.

Samlade Minnen:
För varje spelad bana samlar du inte bara poäng, utan också minnen och erfarenheter. Du kommer att träffa likasinnade golfentusiaster, njuta av fantastiska vyer och kanske till och med få uppleva den perfekta swingen. Varje hål är en chans att skapa minnen som varar livet ut.

Så, packa din golfväska, ge dig ut på äventyret och upptäck den spännande världen av golfbanor som väntar på dig. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare, är denna deltävling din möjlighet att utforska, utmana dig själv och njuta av det bästa som golfsporten har att erbjuda. Vi ser fram emot att höra om dina äventyr och önskar dig en fantastisk resa genom golfbanornas värld!

Till anmälan

Deltävling 3

Slagspel netto

På Broken Clubs Club välkomnar vi dig till en unik värld av golf, där tradition möter nytänkande och passion för sporten är vår drivkraft. Vår tredje deltävling, Slagspel Netto, är en hyllning till skicklighet och mångsidighet inom golfvärlden.

Din Totala Score, Din Stolthet:
I denna tävling uppmanar vi dig att samla din totala score över dina fem bästa rundor mellan 1 Maj och 30 September. Precis som i klassiskt slagspel men med hänsyn till ditt handikapp. Men här är det inte bara erfarenhet eller handikapp som räknas; det är din skicklighet, ditt fokus och din passion som kommer att forma din prestation. Oavsett om du är en låg handikappad golfproffs eller en nybörjare som precis har börjat sätta klubban i marken, så ger Slagspel Netto dig chansen att spela på din egen nivå, utveckla ditt spel och samla en fantastisk score.

Skapa Din Golfhistoria:
Dessa fem rundor blir inte bara en del av tävlingen; de blir en del av din golfhistoria. Varje slag är ett kapitel, varje putt är en berättelse, och din totala score blir din stolthet. Mellan den 1 maj och den 30 september är det din tid att lysa på banan, din tid att utmana dig själv och ditt bästa resultat. Vi tror på att skapa minnen, dela glädje och fira varje framgång på vår unika arena.

Din Resa Börjar Här:
Så, greppa klubban, känn vinden och ge dig ut på din golfresa. Slagspel Netto är inte bara en tävling; det är din möjlighet att vara en del av något större, något djupare. Din resa börjar här, på Broken Clubs Club där golf blir mer än bara en sport – det blir en passion, en utmaning och en odödlig berättelse.

Vi ser fram emot att se dig på banan och önskar dig den största framgången. Lycka till och spela med hjärtat!

Till anmälan