En vit golfboll med texten 'GOLF THING' ovanför en färgglad markör med texten 'Somebody's Closer' placerad på en konstgjord gräsmatta.

Unika Golfbollmarkörer inspirerade av filmen Happy Gilmore

Låt oss presenterar våra unika golfbollmarkörer inspirerade av den kultförklarade filmen Happy Gilmore. Vi har skapat fyra fantastiska markörer som kommer att väcka minnen från filmen och lägga till en rolig twist på dina golfrundor. Låt oss introducera våra spännande markörer - The Gilmore Cracker Bollmarkör, Gilmore Jersey Bollmarkör, Happys Caddie Bollmarkör, Somebody´s Closer och Chubbs Gator Bollmarkör. Läs vidare för att upptäcka vad som gör dessa markörer så speciella.

 1. The Gilmore Cracker Bollmarkör: Den första markören är inspirerad av det ikoniska riktiga kexet. Med denna markör får du en unik och uppseendeväckande bollmarkör som kommer att bli ett samtalsämne på banan. Låt The Gilmore Cracker Bollmarkör sprida glädje och skratt under dina golfrundor.

  En enskild rund och orange kexskiva med vågiga kanter och små hål jämnt utspridda över ytan, det är en golfbollmarkör, isolerad på en vit bakgrund
 2. Gilmore Jersey Bollmarkör: Den andra markören är inspirerad av den berömda hockeytröjan från Boston som Happy Gilmore bär i filmen. Med denna markör kan du visa upp din passion för både golf och hockey. Gilmore Jersey Bollmarkör kommer definitivt att sätta ett leende på dina läppar varje gång du använder den. 

  Vit golfboll med 'Pins & Aces Golf Co.' logotypen på en konstgjord grön gräsmatta tillsammans med en svart golfbollsmarkör märkt med 'Gillmore 18' i gult och vitt.
 3. Happys Caddie Bollmarkör: Den tredje markören är inspirerad av Happys caddie som dricker öl ur sin ölhatt. Med denna markör kan du ge en humoristisk twist åt din golfrunda och kanske till och med fungera som en isbrytare mellan dig och andra spelare på banan. Happys Caddie Bollmarkör är ett utmärkt val för dem som inte tar sig själva alltför seriöst och vill addera lite lekfullhet till spelet.

  En golfboll med texten 'A GOLF THING' ovanpå en färgglad golfbollsmarkör som föreställer en karaktär med röd huvudbonad och en vit jacka med numret 22, placerad på en konstgjord grön gräsmatta.
 4. Chubbs Gator Bollmarkör: Den fjärde markören är inspirerad av den minnesvärda scenen där handen på Happy Gilmores tränare, Chubbs, äts upp av en alligator. Med Chubbs Gator Bollmarkör får du en unik och humoristisk markör som hyllar denna ikoniska scen. Låt markören bli ett sätt att komma ihåg Chubbs och lägga till en extra dimension av skratt och nostalgi på din golfrunda.

  En vit golfboll med texten 'A GOLF THING' ovanför en färgglad markör med en illustration av en grinande krokodil, placerad på en syntetisk grön gräsmatta.

Avslutning: Dessa golfbollmarkörer är inte bara roliga och inspirerande, de kommer också att ge en unik touch till din golfutrustning. Så om du letar efter något som sticker ut och ger dig ett leende på läpparna under dina golfrundor, då är våra golfbollmarkörer inspirerade av Happy Gilmore ett utmärkt val. Kom och bli en del av Happy Gilmore-traditionen och låt oss föra den roliga och lekfulla andan från filmen till golfbanan.

Se alla våra golfmarkörer här

Läs mer om blogginlägg om golfbollmarkörer

A Golf thing Ball Markers

Upptäck vårt breda utbud av golfbollmarkörer

Hur man använder en bollmarkör på golfbanan

Golfbollmarkörer som samlarobjekt

Golfbollsmarkörer en viktig del av golfutrustningen

Golfmarkörer - de små livräddarna på golfbanan

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar