En dagsutflykt till Eckerö Golfklubb: En bra golfupplevelse på Åland

En dagsutflykt till Eckerö Golfklubb: En bra golfupplevelse på Åland

Eckerö Golfklubb på Åland är ett utmärkt val för golfentusiaster som söker en bra plats att spela på. Med sin närhet till Eckerö färjeläge, bara tio minuters bilresa från Eckerö linjen, är detta den perfekta platsen för golf om du besöker Åland.

En Utmanande Bana

Eckerö Golfklubb har en 18-hålsbana som erbjuder en utmanande golfupplevelse. Banan har ett antal strategiskt placerade bunkrar fyllda med vit sand, som ger en extra dimension av skicklighet och taktik till spelet.

Kuperade Greener

En annan intressant aspekt av banan är de kuperade greenerna. Dessa greener ger en utmanande puttningupplevelse och kräver god förmåga att läsa banans konturer.

Vänlig Atmosfär och Hjälpsam Service

Eckerö Golfklubb har en vänlig och välkomnande atmosfär. Personalen var tillmötesgående och kansliet erbjöd god service.

Prisvärt Spelande

Det bästa av allt är att Eckerö Golfklubb erbjuder allt detta till ett mycket rimligt pris. Under vårt besök fick vi till och med golfvagnar utan extra kostnad, vet dock inte om det alltid ingår.

Saker att Tänka På

Det finns några saker att tänka på när du besöker Eckerö Golfklubb. Banan saknar fairwaybevattning, vilket kan påverka spelförhållandena på torra perioder. Dessutom, även om det finns en kiosk där du kan hitta läsk och godis, bör du inte förvänta dig ett komplett matutbud, så se till att du tar med dig egna snacks om du behöver.

Historia och Framtid

Eckerö Golfklubb har en lång historia, med verksamhet som startade redan 1995 med 9 korthål och en drivingrange. År 2004 invigdes den utmanande 18 hålsbana. Klubben genomgick en omfattande renovering och öppnade på nytt den 1 maj 2015 med förbättrade hål, nya bunkrar och dammar. En helt ny drivingrange och ett servicehus med toaletter och duschar finns nu tillgängliga. Du kan även köpa golfbollar och enklare förfriskningar här.

Eckerö Golfklubb på Åland en bra plats för golfare att utforska. Dess närhet till Sverige och möjligheten att göra en dagsutflykt gör den ännu mer lockande. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare kommer du att uppskatta banans kvalitet och utmaningar. Så packa dina klubbor, ta färjan från Grisslehamn och ge dig ut på en golfäventyr på Åland. Eckerö Golfklubb väntar på dig.

Läs mer om Eckerö golfklubb på deras hemsida

Resultat av testade banor hittills i år:

1. Burvik golfresort

2. Sundsta golfklubb

3. Eckerö Golf

4. Väddö Golfklubb

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar