Golfbana: Burviks Golfklubb

Golfbana: Burviks Golfklubb

Välkommen till 2Gringos Golfrecensioner! Vi är passionerade golfälskare som har tagit på oss uppdraget att testa och recensera golfbanor runt om i Sverige. Genom våra äventyr vill vi ge dig en inblick i golfbanornas skönhet, utmaningar och unika egenskaper. Vi tar hänsyn till allt från design och layout till skick och underhåll, samt faciliteter på golfklubben. Vår ambition är att ge dig en rättvis och objektiv bedömning för att hjälpa dig välja din nästa golfdestination. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare som utforskar denna fantastiska sport, hoppas vi kunna inspirera och vägleda dig genom våra recensioner.

Följ med oss på vår resa när vi utforskar golfbanor och delar våra äventyr. Låt oss tillsammans upptäcka spännande platser, njuta av utmanande golfhål och skapa minnen för livet. Välkommen till 2Gringos Golfrecensioner! Detta inlägg kollar vi på Burvik

Golfbana: Burviks Golfklubb Plats: Burvik, Sverige

År för test 2023

Översikt: Burviks Golfklubb är en trevlig golfbana belägen i den vackra naturen i Burvik, Sverige. Närheten med Uppsala kan göra att du kan kombinera Uppsala och golfen ifall du har bil. Utbudet på nattliv är bra i Uppsala på vår och höst. Men under sommaren är det betydligt sämre då alla studenter har flytt staden och det märks.

Det är en fin och rolig design och natursköna omgivningar erbjuder golfklubben en härlig golfrunda för golfare i alla åldrar och färdighetsnivåer.

Design och layout: Burviks Golfklubb har en välskött 18-hålsbana som imponerar med sin kreativa och utmanande design. Banan är elegant integrerad i den naturliga terrängen och erbjuder varierande hål som kräver precision och strategi. De spektakulära vyerna och den välbalanserade layouten gör varje runda till en minnesvärd upplevelse. Tränings området är bra och precis i anslutning till första hålet, med en Driving ranch och bra och stort puttning område. 

Kondition och underhåll: Golfbanan på Burviks Golfklubb är i utmärkt skick. Fairways är välskötta och erbjuder en perfekt yta att slå ifrån, medan greenerna är snabba och jämna. Banpersonalen lägger ner mycket arbete på underhåll och skötsel, vilket märks i den höga kvaliteten på golfbanans kondition. 

Svårighetsgrad: Vi upplevde Burviks som en relativ enkel bana att spela på. Banan har strategiskt placerade bunkrar, vattenhinder och naturliga utmaningar som kräver precision och noggrannhet. Passar dig som är allround i din golf, alltså som oss inte speciellt bra på något moment.

Faciliteter: Burviks Golfklubb erbjuder bra faciliteter för sina gäster Restaurang serverar god lunch och bra öl här är en bra miljö för golfare att koppla av och njuta av god mat och dryck efter en runda på banan. Klubbhuset har också en välsorterad pro shop som erbjuder golfutrustning och tillbehör av hög kvalitet. Så klart inte så bra som 2Gringos, men ändå bra för att vara en golfbana.

Prisvärdhet: Burviks Golfklubb ligger lite i högsta prisklass för sin kvalité men ändå godkänt för golfupplevelser med tanke på den höga kvaliteten på banan och faciliteterna. 

Helg greenfee 650sek

Övrigt: De erbjuder även fotbollsgolf och padel och en tre håls bana som vi inte har testat.

Aktuell lista på de två första testade banorna:

 

Resultat av testade banor hittills i år:

1. Burvik golfresort

2. Sundsta golfklubb

3. Väddö Golfklubb

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar