Hallstavik Golfklubb: En fin och roande golfupplevelse

Hallstavik Golfklubb: En fin och roande golfupplevelse

Vid Hallstavik Golfklubb erbjuds en golfupplevelse som är både vacker och underhållande. Banan är omgiven av en idyllisk och avkopplande atmosfär, helt klart värt ett besök.

En Lagom Bana

Hallstavik Golfklubb erbjuder en omväxlande park- och skogsbana med den perfekta balansen av utmaning och njutning. Här hittar du inte en överdriven mängd vattenhinder eller extrema kuperingar, vilket gör det till en idealisk plats för golfare som uppskattar en lagom svårighetsgrad.

Lugnet på Hallstaviks GK

Ett av de bästa dragen hos Hallstavik Golfklubb är det omgivande lugnet. Oavsett om du är mitt i ett golfspel eller bara vill njuta av fridfullheten i naturen, är detta den perfekta platsen att vara på.

Faciliteter för Golfare

Även om Hallstavik Golfklubb är en relativt liten klubb, finns det ändå en rad bekvämligheter för golfare. Tyvärr har de ingen restaurangverksamhet för tillfället, men en kiosk längs banan erbjuder ett brett utbud av smörgåsar, korvar och kaffebröd. Det är den perfekta platsen att ta en paus och ladda upp energin för resten av rundan.

Vid kiosken har du också tillgång till omklädningsrum, toalett och dusch, vilket gör det bekvämt att fräscha upp sig efter en dag på banan. Drivingrangen ligger precis vid parkeringen och klubbhuset och har även en övningsbunker för dem som vill slipa på sitt sving. För puttingträning finns en puttinggreen bredvid klubbhuset.

Hallstavik Golfklubb är en plats som erbjuder en harmonisk golfupplevelse. Det är den perfekta banan för dem som vill njuta av golfens glädje i en avslappnad och vacker miljö. Så oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, ta dig tid att utforska denna pärla i Norrtälje kommun. Hallstavik Golfklubb kommer säkert att göra dig nöjd, då det är många roliga golfhål. Vill du äta något innan eller efter rekommenderar vi Kickans Café för enklare luncher nere i Hallstavik centrum.

Resultat av testade banor hittills i år:

1. Burvik golfresort

2. Hallstavik Golfklubb

2. Sundsta golfklubb

3. Eckerö Golf

4. Väddö Golfklubb

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar